ArticoleLiga 1

Whiteland a trecut la limită de Martalogii Activi și luptă pe final de sezon pentru calificarea la Superligă

Whiteland și Martalogii Activi s-au duelat marți seara, pe terenul din Ghencea, într-un derby pentru calificarea la Superliga Prieteniei 2016.

Disputa dintre ocupantele locurilor 4 și 5 din Liga I Sud a fost una extrem de echilibrată și intensă, decisă în repriza secundă.

În primele 20 de minute, cele două defensive au funcționat perfect, astfel că la cabine s-a intrat cu scor alb, totul având să se decidă în partea secundă, când jocul s-a încins și au apărut și golurile în cele două porți.

Whiteland a gestionat mai bine finalul și a reușit să se impună la limită, cu 3-2, grație reușitelor semnate de fundașul Ghiță Mirel (2) și mijlocașul Neagu Andrei.

De partea cealaltă, golurile marcate de Lică Robert și Varlan Robert nu i-au ajutat pe Martalogi să obțină punctele de care aveau nevoie pentru a profita de eșecul lui FC Berceni în fața lui Liverpool și să urce pe treapta a treia a podiumului Ligii I Sud.

În urma acestui rezultat, cele două formații fac rocadă în clasament: Whiteland urcă pe 4, cu 34 de puncte în 16 meciuri, în timp ce Martalogii Activi cad pe 5, cu 31 de puncte în 15 jocuri.

Campioana FC Berceni, care ocupă locul 3, ultimul care asigură calificarea la Superliga Prieteniei 2016, are 34 de puncte obținute în 15 etape disputate, astfel că bătălia care se va da pe final de sezon pentru ultima treaptă a podiumului se anunță una pe cât de intensă, pe atât de pasională.

Articole similare

Close