ArticoleLiga 1

Whiteland „i-a dat setul” lui Metalplast și obține primele puncte în Liga I: Ghenovici Valentin s-a distrat cu defensiva adversă

Whiteland și Metalplast s-au întâlnit marți seară, pe terenul de la Dristor, într-o partidă contând pentru etapa a doua a Ligii I din Zona Sud.

La capătul a două reprize identice pe tabela de marcaj, Whiteland s-a impus la scor de tenis, 6-2, reușind astfel să-și adjudece primele ei puncte din acest sezon.

Ghenovici Valentin a fost man of the match, reușind să marcheze nu mai puțin de patru din golurile înscrise de Whiteland. El a punctat în minutele 12, 18, 26 și 29, celelate goluri ale formației sale fiind marcate de Popescu Dragoș (min. 15) și Ioniță Florin (min. 27).

De partea cealaltă, pentru Metalplast au punctat Constantin Dragoș (min. 11) și Pană Ionuț, cu un minut înainte de ultimul fluier.

În urma acestui rezultat, ambele formații acumulează trei puncte din două meciuri jucate, iar Whiteland este pe locul 6 în clasament, în timp ce Metalplast ocupă poziția a opta, cu un golaveraj inferior.

Articole similare

Close