ArticoleLiga 1

Trăiește periculos! Liverpool Team a învins-o pe Sălaj Boys la limită, insuficient însă pentru a reveni pe primul loc în Liga I

Liverpool Team și Sălaj Boys au închis miercuri seară etapa a noua a Ligii I Sud, cu un veritabil derby pentru titlu, în condițiile în care, înaintea duelului direct, „Cormoranii” ocupau fotoliul de lider al clasamentului, în timp ce băieții din Sălaj erau clasați pe a treia treaptă a podiumului.

Pe terenul de la Antilopa, cele două echipe și-au respectat blazonul și au oferit un frumos spectacol fotbalistic, cu realizări tehnice, intensitate în joc, dar, în același timp, și cu un nivel ridicat al sportivității, demn de toată lauda.

Băieții de la Liverpool Team i-au luat tare pe adversari și au început ca din tun derby-ul pentru campionat, iar după un sfert de oră de joc conduceau deja cu 3-0, grație reușitelor semnate de Jitaru Cristian (min. 8), Alecsandru Mihai (min. 10) și Bozianu Cosmin (min. 15).

„Cormoranii” s-au văzut cam devreme cu sacii în căruță, iar Sălaj Boys a profitat de ușoara relaxare a acestora și a forțat revenirea.

Leca Iulian a dat semnalul reveniri în min. 17, iar la cabine s-a intrat cu scorul de 3-1 pentru LFC.

Partea secundă a fost mai închisă, cei de la Liverpool fiind mai degrabă preocupați să-și conserve avantajul obținut în prima parte, în timp ce băieții din Sălaj au alergat după o egalare de care au fost aproape, dar pe care, într-un final, nu au reușit-o.

În minutul 25, Lixa Florin a adus-o pe Sălaj Boys la o singură lungime de LFC, care a trăit periculos în ultimele minute, dar a reușit să se impună cu 3-2 și să-și păstreze intact șirul de victorii din acest sezon.

În urma acestui rezultat, Liverpool Team acumulează 27 de puncte, dar nu reușește să revină pe prima poziție a ierarhiei, din cauza golaverajului mai slab cu un gol decât al noului lider, Bizz Brasil, astfel că este pe locul secund după nouă etape disputate, în timp ce Sălaj Boys cade până pe 5, cu 19 puncte.

Articole similare

Close