Articole

Două seturi la zero! Giganții au dat de pământ cu FC Nemo și urcă spre prima parte a Ligii a II-a Seria 2

FC Nemo a primit, miercuri seară, pe terenul de la Vrabiei, o adevărată lecție de fotbal din partea Giganților, care s-au impus cu 12-2 în meciul lor direct din Liga a II-a Seria 2.

Giganții și-au adjudecat ambele reprize la scor de tenis, 6-1, 6-1, și, cu 18 puncte în 12 etape, ocupă poziția a 12-a în clasamentul Ligii a II-a Seria 2. De partea cealaltă, după corecția primită, FC Nemo e pe 14, cu 15 puncte strânse în 14 etape.

În duelul de miercuri seară nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei.

După doar opt minute jucate, tabela afișa deja scorul de 3-0 pentru Giganți, care au înscris prin Alexandru Gabi, în minutul 5, Tudose Remus, în minutul 7, și Iordan Cristian, în minutul 8.

FC Nemo a redus din diferență în minutul 11, dar golul lui Neacșu Iulian s-a dovedit un simplu foc de paie, pentru că reușitele lui Chițoiu Adrian și Linc Laur, cu o „dublă”, au stabilit scorul pauzei la 6-1.

Repriza secundă i-a aparținut lui Maloiu Ionuț, care a marcat de patru ori pentru Giganți, secondat de Iordan Cristian și Dima Eugen, în timp ce Radu Vasile a înscris cu două minute înainte de final pentru un 12-2 final ce nu mai are nevoie de niciun comentariu.

Articole similare

Close