Articole

F.C. Viitorul Voluntari se impune in duelul cu L.s.T Racari, din Cupa Ligii, scor 7-3!

F.C. Viitorul Voluntari ocupa locul 3 in Liga II Seria 1, in timp ce formatia L.s.T Racari, adversara ei din aceasta faza a Cupei Ligii, ocupa locul 4 in Liga II Seria 2. Meciul se anunta unul destul de echilibrat in turul acestei faze a competitiei, cu un mic plus pentru F.C. Voluntari, o echipa ce aspira la promovarea in Liga I cu sanse excelente de a realiza acest lucru.

Avem o prima repriza destul de stransa, o repriza in care scorul a fost deschis de golgheterul celor de la Viitorul Voluntari, Marian Mititelu, reusita lui din minutul 11 deschizand drumul spre o seara excelenta facuta de baietii din Voluntari. In minutul 16, Viitorul primeste replica din partea adversarilor, prin golul egalizator marcat de Marius Costin, insa egalitatea avea sa reziste doar un minut, pentru ca in minutul 17, Daniel Costan face 2-1 pentru Viitorul Voluntari, scor ce avea sa ramana pana la fluierul pauzei pe tabela de marcaj.

Repriza secunda a apartinut in totalitate celor de la Viitorul Voluntari, mai ales in ultimele 10 minute ale partidei. Acestia se desprind pe tabela prin golul lui Catalin Radu din minutul 26, dar Marius Costin isi tine aproape echipa, L.s.T Racari inscriind golul 2 in acest meci. La 3-2 in favoarea celor de la Viitorul Voluntari, ambele echipe inscriu cate un gol, Racari prin Razvan Petrache iar baietii din Voluntari prin Vasile. 4-3 si de aici Viitorul concretizeaza fazele ofensive avute pana la finalul meciului, reusind sa puncteze de inca 3 ori prin gura de tun, Marian Mititelu, goluri inscrise in minutele 30, 37 si 38, jucator ajuns la 4 reusite in acest meci.

Victorie in turul acestei duble manse, scor 7-3 in favoarea celor de la F.C. Viitorul Voluntari, formatia ce ia o optiune serioasa la calificarea in urmatoarea faza a Cupei Ligii.

Articole similare

Close