Articole

F.C. Petrachioaia castiga cele 3 puncte puse in joc, intr-un meci din Liga II Seria 1 cu echipa West Boys, scor 8-4!

Ocupanta locului 11 in Liga II Seria 1, echipa West Boys, a avut aseara un meci greu impotriva echipei de pe locul 6, F.C. Petrachioaia. Meci greu impotriva celei mai bune defensive ale Seriei 1, cea a echipei Petrachioaia.

Meciul incepe cu echipa F.C. Petrachioaia in ofensiva, acestia deschizand scorul prin Nicolae Bogdan in minutul 7. Avantajul celor de la Petrachioaia nu rezista mult pe tabela, in minutul 10, West Boys egaleaza prin Ursea Constantin. Nicolae Bogdan face o repriza de zile mari pentru Petrachioaia si ajutat de echipa lui, marcheaza inca 3 goluri pana in pauza, in minutele 11, 13 si 19. 4-1 scorul pauzei in favoarea celor de la F.C. Petrachioaia, scor prin care puteau aborda in liniste actul secund.

Repriza secunda incepe cu West Boys in cursa pentru a reveni in acest meci, iar in minutul 21 acestia marcheaza prin Preda Catalin si scorul era 4-2. In minutul 24 West Boys se apropie de adversar la doar un gol distanta atunci cand Cociu Florea marcheaza. In minutul 25 ambele echipe marcheaza cate un gol, pentru West Boys, Ursea Constantin iar pentru F.C. Petrachioaia, Parvu Valentin…scorul fiind dupa aceste goluri 5-4 pentru F.C. Petrachioaia. Pana aici a avut benzina echipa West Boys se pare, adversarii fiind mai proaspeti reusesc sa inscrie in minutele 30, 36 si 40 prin Bugeac Lucian, Parvu Valentin respectiv Tinculescu Viorel, golurile ce aduc cele 3 puncte echipei F.C. Petrachioaia, victorie cu scorul de 8-4.

Articole similare

Close