Articole

BKO merita toate laudele pentru meciul facut aseara in compania celor de la Good Team, senzationala prestatia lor intr-un meci interzis cardiacilor!

Al doilea meci din Liga I de aseara a avut loc intre Good Team, echipa ce lupta la titlu cu sanse importante si echipa de pe locul 9, BKO. Cum am spus si in analiza meciului ce avea sa urmeze, cu o victorie in acest duel cei de la Good Team puteau prelua sefia clasamentului dar aveau de luptat cu o echipa extrem de incomoda.

Meciul incepe extrem de prost pentru Good Team, in minutul 5, fundasul echipei BKO, Neagu Alexandru deschide scorul, doua minute mai tarziu Cotoi Paul majoreaza avantajul iar in minutul 8, celalalt fundas al echipei BKO, Sarbu Mihai, duce scorul la un halucinant 3-0 in doar 8 minute. Scorul de pe tabela ii trezeste pe cei de la Good Team, acestia se aduna si incep sa lege pasele cum trebuie. Minutul 13, Udrea Liviu reduce din diferenta iar in minutul 14, mijlocasul lui Good Team, Serban Vlad isi apropie echipa la doar un gol distanta. Senzational, un minut mai tarziu, Botea Andrei egaleaza situatia pe tabela si meciul devenea extrem de interesant, 6 goluri in primul sfert de ora. Se pare ca avem minutul si golul, faza defensiva este neglijata de ambele echipe, cartea atacului fiind singura jucata in aceste momente. Minutul 16, Serbanescu Iulian isi duce echipa in avantaj dar acest scor nu avea sa dureze decat pana in minutul 17 atunci cand Udrea Liviu reuseste al doilea gol in acest meci si egaleaza pe tabela, 4-4. Ultima faza a primei reprize il scoate la rampa pe, probabil eroul acestei partide, Dinca Sorin, jucator ce marcheaza si isi duce echipa la cabine cu un avantaj minim pe tabela, 4-5.

Dupa o repriza asa spectaculoasa nu ne puteam astepta decat la o a doua asemanatoare, mai ales ca echipa ce pornea usor favorita era condusa pe tabela si sansa de a trece pe primul loc le scapa printre degete. Good Team intra montata in teren si in minutul 21 reuseste sa egaleze, scorul devenind 5-5 in acele momente. Constantinescu Andrei, fundasul echipei Good Team isi duce echipa in avantaj pentru prima data in acest meci prin golul marcat in minutul 23. Rasturnari incredibile de situatie si un meci ce te tinea cu sufletul la gura. Senzational, Dinca Sorin restabileste egalitatea prin golul din minutul 28 si nimeni nu putea spune in acel moment cine va castiga partida. Nici un timp de odihna pentru jucatorii din teren, minutul 29 Good Team intra in avantaj prin al 4 lea gol personal al lui Udrea Liviu si scorul devenea 7-6. In minutul 31 soarta partidei era una clara pentru unii, atunci cand Botea Andrei marcheaza si duce scorul la 8-6 cu doar 9 minute inainte de fluierul final. Cine putea sa ghiceasca deznodamantul acestei partide?. Cotoi Paul aduce o speranta pentru BKO prin golul din minutul 36, 4 minute ramase de joc……doua din ele scurse fara sa se intample nimic pe tabela. Senzationalul se produce in minutele 19 si 20 atunci cand Dinca Sorin reuseste sa inscrie in poarta celor de la Good Team si echipa lui este in delir, victorie cu 8-7 intr-un meci mare facut de cei de la BKO. Good Team rateaza sansa de a trece pe primul loc si lupta la titlu devine din ce in ce mai spectaculoasa.

Articole similare

Close