Articole

Costache Marius a fost one man show în victoria reușită de FC Juve în fața celor de la Colentina

FC Juve a obținut luni seară, pe terenul de la Dristor, prima victorie în Liga a II-a Seria 1.

Promovată la finalul sezonului trecut din Liga a III-a, FC Juve s-a impus la debutul său în eșalonul secund în fața celor de la FC Colentina, grație demonstrației de fotbal oferite de Costache Marius.

După o primă repriză echilibrată, pe care și-a adjudecat-o cu 4-3 după ce a fost condusă, FC Juve s-a impus în final cu 7-3.

FC Colentina a început excelent partida și a deschis scorul în minutul 3, prin Iordache Adrian, dar FC Juve a replicat imediat, prin Costache Marius, care a egalat după doar două minute.

Experiența celor de la Colentina și-a spus cuvântul, iar aceștia au revenit în avantaj în minutul 6, grație reușitei semnate de Popescu Mădălin, pentru ca Iordache Adrian să realizeze „dubla” în minutul 9 și să ducă scorul la 3-1.

FC Juve nu a renunțat la punctele puse în joc și a revenit fantastic până la pauză. Pivniceru Răzvan (min. 13), Rusu Răzvan (min. 19) și Costache Marius (min. 20) au adus-o pe FC Juve în avantaj înainte de intrarea la cabine.

Repriza secundă i-a aparținut lui Costache Marius, care a mai marcat de trei ori (min. 33, min. 35 și min. 38) și a ajuns la cota cinci în duelul cu FC Colentina, care în final s-a recunoscut învinsă în fața celor de la FC Juve, scor 7-3.

Articole similare

Close