Articole

F.C. Juve egaleaza la puncte liderul Ligii a III a Seria 1, prin victoria de aseara cu F.C. Minerul Motru, scor 8-3!

In Liga III Seria 1, am avut duelul dintre ocupanta locului 2, F.C. Juve si echipa de pe locul 3, F.C. Minerul Motru. Baietii de la Juve au avut meci si joi, un meci castigat impotriva liderului, F.C. Lopatarii, daca treceau si de acest duel cu Minerul, acestia puteau lua o optiune serioasa la promovarea in Liga II.

In minutul 3, F.C. Juve deschide scorul prin Pivniceru Razvan, dar avantajul nu rezista mult pe tabela deoarece in minutul 5, Trica Catalin restabileste egalitatea pe tabela de marcaj. In minutul 10 iese la rampa Costache Marius, jucatorul ce avea sa arate o evolutie excelenta in acest meci, 2-1 pentru Juve dupa primele 10 minute de joc. In minutele 13 si 15, Costache Marius realizeaza deja hattrick-ul, majorand avantajul celor de la F.C. Juve la 3 goluri distanta. 4-1 scorul pauzei pentru Juve, intr-o repriza excelenta facuta de acestia, un joc ce le dadea liniste pe faza de constructie pentru actul secund.

In repriza secunda echipa care deschide scorul este tot echipa celor de la F.C. Juve, golul de 5-1 venind in minutul 23, prin acelasi senzational Costache Marius. In minutul 24, Comanescu Cornel duce scorul la 6-1, iar in minutul 27, vine si golul 5 pentru Costache Marius, jucator ce nu se opreste din inscris goluri. F.C. Minerul Motru incearca sa reduca din diferenta, incercari reusite in minutele 35 si 37, faze ofensive concretizate de Trica Catalin si Lacatusu Ion, scor 7-3 dupa aceste goluri. Tabela este inchisa tot de echipa care a condus tot jocul, F.C. Juve, prin cine altul daca nu prin Costache Marius, golul de 8-3 si al 6 lea gol personal pentru acest jucator, gol venit in minutul 40 al meciului.

Prin aceasta victorie categorica, cu scorul de 8-3 in fata celor de la Minerul Motru, F.C. Juve o egaleaza la puncte pe F.C. Lopatarii, echipa de pe primul loc al Ligii a III a Seria 1. De notat in acest meci evolutia extraordinara a lui Costache Marius, marcator a 6 goluri in acest meci.

Articole similare

Close