Articole

Meciurile de astazi, 29.10.2015, la Liga Prieteniei!

Astazi in Liga Prieteniei avem meciuri cat se poate de interesante in Liga I, Liga II Seriile 1 si 2 cat si in Cupa Ligii dupa cum urmeaza:

Liga I ne propune doua dueluri, unul intre Real Bucuresti si F.C. Gasca iar celalalt intre Chipita Stars si F.C. Bucuresti. Real Bucuresti este intr-o urcare destul de mare de forma, cu doua victorii consecutive in ultimele doua partide si…de unde pornise extrem de slab, aflata cateva etape pe ultimul loc al Ligii I, acum se vede pe un loc 11 cu posibilitatea de a urca un loc doua, daca vor castiga acest duel. F.C. Gasca vine dupa infrangerea cu 7-2 in fatza celor de la Hooligans si se afla pe un loc 12, vecina de clasament cu adversara ei din aceasta seara. In celalalt meci al serii din Liga I avem duelul dintre locul 6, Chipita Stars respectiv locul 7, F.C. Bucuresti, doua echipe experimentate ale Ligii Prieteniei, printre cele mai vechi echipe. De vazut cine profita de pasul gresit al campioanei Bizz Brasil, cine se va apropia de lider?.

Liga II Seria 1 ne propune doua dueluri, unul intre lanterna rosie a seriei, F.C. Rezervele si echipa aflata tot la subsolul clasamentului, locul 16, Vetlife. Aceste echipe sunt despartite doar de 3 puncte iar meciul se anunta unul strans. Cealalta partida este intre F.C. GEI si F.C. Sportul, ocupantele locurilor 7 respectiv 9 in Liga II Seria 1. Cu o victorie astazi, F.C. Sportul poate spera sa puna probleme in varful clasamentului deoarece au pana acum 3 victorii si o singura infrangere din 4 meciuri disputate.

Liga II Seria 2 ne aduce un singur meci astazi, intre Liverpool Team si Razbionicii. Liverpool este abia la al 3 lea meci la Liga Prieteniei, ei reusind in primele doua sa castige iar acest lucru ii face favoriti in aceasta seara impotriva unei echipe, Razbionicii care se afla pe locul 13 in liga secunda.

Cupa Ligii. In Grupa A, F.C. Salaj Boys intalneste echipa F.C. Petrachioaia intr-un meci in care baietii de la F.C. Petrachioaia se pot califica in fazele superioare cu o victorie astazi. In Grupa G Fair Play isi joaca ultima carte a calificarii impotriva unui adversar foarte greu, Good Team, dar sansele lor posibil sa fie unele reale, avand in vedere ca echipa Good Team a desfasurat un meci de uzura, aseara impotriva campioanei Bizz Brasil. Grupa E ne propune un meci intre BKO si Whiteland, primul loc impotriva locului doi, un duel in care cine castiga ia o optiune serioasa la calificare iar pierzatoarea isi disputa locul 2 probabil impotriva celor de la Sporting Bucuresti, asta daca nu are ceva de spus si Avantul bineinteles. In Grupa D, F.C. Berceni cauta primele 3 puncte la debutul in aceasta grupa, impotriva unei echipe ca si iesita din competitie, Lokomotiva Giulesti, baietii din Berceni mari favoriti inaintea acestui joc. In Grupa F liderul grupei, F.C. Devils intalneste echipa de Liga I, Shark Racing, intr-un meci crucial mai mult pentru rechini, daca pierd aceasta partida sunt ca si iesiti din Cupa. F.C. Devils are deja 6 puncte si cu un egal isi asigura matematic calificarea.

Articole similare

Close