Articole

Sporting Bucuresti se impune in duelul cu Road Runners, victorie cu 5-3 in turul acestei faze de Cupa!

Sporting Bucuresti, echipa de Liga I, aflata la al doilea sezon la Liga Prieteniei, a jucat aseara in deschiderea fazelor superioare ale Cupei Ligii, cu formatia Road Runners, locul 7 in Liga II Seria 1. Golgheterii celor doua formatii in acest sezon competitional, se afla la egalitate, cate 10 goluri de fiecare pentru Niki (Nicusor Chirica) de la Sporting, respectiv Vlad Grigore de la Road Runners. Calculele acestui meci depindeau foarte mult de loturile aliniate de ambele formatii, Sporting Bucuresti mai ales avand pe foaia lor de echipa nume importante, insa aceste nume nu sunt mereu prezente la meci, evolutiile acestei echipe fiind oscilante. Un duel ce se anunta destul de echilibrat.

Road Runners a deschis scorul in minutul 5, prin golgheterul ei, Vlad Grigore, dar se vede egalata imediat de un sut de la distanta, marca Epaminonda Nicu. Apararea celor de la Sporting nu se repliaza cum trebuie pe inceput de meci, iar aceasta se vede strapunsa iar, in minutul 8, atunci cand acelasi Vlad Grigore inscrie golul de 2-1 pentru Road Runners. Sporting nu se pierde si isi face jocul de pase cum trebuie, Epaminonda Nicu reusind dubla in minutul 12 al partidei. 2-2 scorul pauzei, intr-o repriza extrem de stransa, cu faze la ambele porti, rezultatul fiind unul echitabil.

In repriza secunda, ambele echipe fac cateva schimbari in compartimentele lor, la Sporting intrand si golgheterul din acest sezon, Nicusor Chirica, pentru a da prospetime compartimentului ofensiv al alb-verzilor. In minutul 22, Epaminonda Nicu face hattrick-ul, la o lovitura libera a celor de la Sporting, sutul acestuia fiind greu de parat. Alaturi de acest gol, Road Runners marcheaza si ea un gol frumos, in minutul 23 din plonjon, lovitura de cap a lui Parvulescu Marian gasind plasa portii celor de la Sporting, egalitatea fiind iar pe tabela de marcaj, 3-3. Din acest minut 23, a fost o lupta extrem de stransa, de la o poarta la cealalta, Road Runners ratand cateva ocazii, portarul celor de la Sporting fiind intr-o forma mult mai buna decat in prima repriza. In minutele 37 si 38 iese la rampa Niki (Nicusor Chirica), atacantul celor de la Sporting marcheaza doua goluri si aduce victoria in turul acestei faze in a Cupei Ligii. Victorie cu 5-3 in acest meci pentru alb-verzi in tur!

Articole similare

Close