ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Victorie cu emotii pe sfarsit de partida pentru Piatra Alba. 7-6, de la 6-2 cu FC Colentina!

FC Colentina, locul 7 in Liga 1, a avut de infruntat marti seara, formatia de pe locul 11, Piatra Alba. Era de urmarit care dintre echipe avea sa intre mai bine in meci, dupa o pauza de o saptamana fara joc in campionat.

Piatra Alba incepe mai bine partida, iar acest lucru duce la primul gol inscris in acest meci, reusita semnata de Neata Claudiu in minutul 4. Colentina are replica, in minutul 5, prin golul lui Ciobanu Marian, dupa o faza in care portarul celor de la Piatra Alba a reusit sa pareze frumos sutul unui alt jucator al Colentinei. 1-1 dupa 5 minute, garantia unui meci spectaculos. Numarul 7 de la Piatra Alba, Dima Georgian, isi aduce pentru a doua oara echipa in avantaj, in acelasi minut 7, dupa o faza care ii scoate in evidenta tehnicitatea. Marinescu Viorel rateaza o imensa ocazie pentru FC Colentina, sutul acestuia nu a gasit decat stalpul din stanga al portii celor de la Piatra Alba. Au urmat si alte oportunitati de a egala, pentru FC Colentina, insa in fotbal cum vedem in dese randuri, ocaziile se razbuna. In minutele 12, respectiv 13, Dima reuseste hattrick-ul si isi duce echipa la 3 goluri avantaj pe tabela. Lazar Florin o apropie pe FC Colentina la doar doua goluri distanta, in minutul 15. Handicap de doua goluri pentru formatia de pe locul 7. Meciul nu era nici pe departe jucat.

In debutul reprizei secunde asistam la doua parade senzationale ale portarului Colentinei. Insa acesta nu a avut ce sa faca la golul de 5-2, din gheata omului meciului, Dima Georgian. In minutul 25, scorul arata un 6-2 ce se parea linistitor pentru Piatra Alba. Oltianu Daniel isi trece si el numele pe lista marcatorilor. FC Colentina incepe sa conteze in plan ofensiv si reuseste sa marcheze prin Lazar Florin, ajuns la doua reusite in acest meci, 6-3 in minutul 30. Dendea Ionut aduce speranta in tabara Colentinei, prin golul de 4-6 din minutul 32. 8 minute, timp suficient in minifotbal pentru o remontada. Tugurlan Iulian readuce linistea pentru Piatra Alba, in minutul 35, prin golul de 7-4. Insa pe final de meci, Colentina arata ca o echipa pasionata si determinata sa lupte pana la capat. In minutele 36 si 39, capitanul echipei, Ciobanu Marian, inscrie de doua ori si isi trece in cont hattrick-ul.

Poate era nedrept pentru Piatra Alba sa nu plece cu toate punctele puse in joc, dupa ce a condus cu 6-2, insa si evolutia per total a echipei FC Colentina, a fost una ce le putea aduce un punct pe final de partida. De notat evolutia lui Dima Georgian de la Piatra Alba, cat si a capitanului celor de la FC Colentina, Ciobanu Marian.

Articole similare

Close