Articole

Show facut de F.C. Petrachioaia in duelul cu New Boys din Liga II Seria 1!

In Liga II Seria 1 s-au intalnit aseara echipele New Boys respectiv F.C. Petrachioaia intr-un duel intre doua echipe aproapiate in clasament inaintea acestei partide. Ambele echipe veneau dupa o victorie in meciul precedent iar acest lucru le dadea un moral bun pentru aceasta partida.

Pofta de gol aratata in partida cu Tigers Mihailesti, a celor de la F.C. Petrachioaia, avea sa se vada si in partida cu New Boys de aseara. Golgheterul echipei, Parvu Valentin deschide scorul in minutul 2, iar in minutul 5 acelasi jucator reuseste sa majoreze avantajul echipei sale pe tabela. Nicolae Bogdan inscrie pentru 3-0 si F.C. Petrachioaia arata un fotbal de calitate, un fotbal ce nu da prea mari sanse adversarilor. New Boys se trezeste din ”pumni” si reduce din diferenta in minutul 13 prin reusita lui Neata Lucian. Acelasi jucator reuseste un minut mai tarziu sa marcheze inca un gol iar New Boys dadea semne de revenire, insa Nicusor Mihai de la F.C. Petrachioaia marcheaza golul 4 pentru echipa lui in minutul 16. Scorul pauzei a fost stabilit de Vasilescu Alex in minutul 17 si New Boys era condusa la diferenta de un gol in primul act.

A doua repriza insa ceva a fost rupt in echipa New Boys, deoarece a fost o repriza extrem de slaba facuta de acestia. Nu mai putin de 8 goluri marcate de F.C. Petrachioaia in actul secund aduc dezastrul pentru New Boys pe tabela de marcaj. Alex Iamandi reuseste sa inscrie 3 dintre reusitele echipei in a doua repriza, realizand hattrick-ul, acelasi lucru este facut si de golgheterul echipei Parvu Valentin, marcator a 4 goluri din cele 12 marcate de F.C. Petrachioaia. New Boys este invinsa cu scorul de 12-3 si evolutia din a doua repriza trebuie sa ii bage in sedinta pe acestia. F.C. Petrachioaia urca pe locul 7 dupa aceasta victorie si usor usor se apropie de zona de sus a clasamentului Ligii secunde.

 

Articole similare

Close