Articole

FC București își apără fotoliul de lider în Liga I! Vezi programul meciurilor de marți în Liga Prieteniei

Ziua de marți programează în Liga Prieteniei partide pe două terenuri: la Plazza și la Vrabiei, unde echipe din primele două ligi promit să ofere un spectacol fotbalistic și o ploaie de goluri.

Ziua de fotbal începe la ora 20:00, cu două dueluri din Liga a II-a Seria 1. Pe terenul de la Plazza se va juca un derby pentru salvarea de la retrogradare, între codașele Panthers Squad, locul 19, și New Boys, locul 18, în timp ce arena de la Vrabiei va găzdui un meci de foc între două formații aflate pe podium, liderul Diamond Star, și ocupanta locului 3, Viitorul Voluntari.

De la 20:50, la Plazza se dispută o partidă de Liga 1, între FC Unirea, locul 5, și FC Dr (Good Team), locul 9. Concomitent, pe terenul de la Vrabiei se va juca un nou meci din Liga a II-a Seria 1, în care ocupanta poziției a 4-a, VHM, pleacă din postura de favorită în fața celor de la FC Avântul, clasați pe locul 12.

De la 21:40, în Liga a II-a Seria 2 se vor duela echipele clasate pe locul 8, Sălaj Boys, respectiv pe locul 13, Giganții, care a eliminat-o săptămâna trecută din Cupa Ligii pe campioana Bizz Brasil. Disputa va avea loc pe terenul de la Plazza.

De la 22:30 se vor juca alte două meciuri din Liga a II-a Seria 1. La Plazza, Road Runners, locul 7, este favorită să se impună în fața Sportului, echipă clasată cu 10 locuri mai jos, în timp ce, la Vrabiei, „lanterna roșie” Tigers Mihăilești va da piept celor de la FC Rezervele, locul 11.

Ultima partidă a zilei se va desfășura cu începere de la 23:20. Pe terenul de la Vrabiei, liderul Ligii 1, FC București, va primi replica celor de la Dream Team, ocupanții poziției a 13-a în ierarhie.

Articole similare

Close