ArticoleLiga 1

Goe (Bizz Brasil) a anunțat sus și tare obiectivul pentru noul sezon: „Lumea o să zică că sunt arogant…”

Dubla campioană a Ligii Prieteniei, Bizz Brasil, a început excelent noul sezon, cu o victorie la scor în fața celor de la FC Rezervele, scor 7-2 (vezi aici detalii).

După ce a câștigat primele două ediții ale Ligii Prieteniei, iar campionatul trecut s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului cu echipa sa, liderul celor de la Bizz Brasil a anunțat răspicat, la finalul victoriei cu Rezervele, că își dorește al treilea titlu de campion.

„Am început bine, dar nici băieții nu sunt o echipă foarte bună. Nu vreau să supăr pe nimeni. Oricum, a fost un meci frumos”, a spus Goe în deschiderea interviului de după meci.

Întrebat despre obiectivul pentru noul sezon, liderul formației Bizz Brasil a răspuns fără să stea pe gânduri: „Locul 1! Numai la locul 1 ne gândim”.

Chestionat de ce echipa sa nu se bucură la golurile marcate, Goe a replicat: „Lumea o să zică că sunt arogant. Nu ne mai bucurăm, la ce să ne bucurăm? Ne bucurăm dacă jucăm cu o echipă mai bună, dar așa… suntem obișnuiți să câștigăm. Să nu creadă lumea că sunt arogant, dar dacă ne-am obișnuit să câștigăm mereu… Se întâmplă să mai luăm și bătaie, atunci să vezi circ”.

Interviul integral acordat de Goe după victoria lui Bizz Brasil în disputa cu FC Rezervele:

Articole similare

Close