Articole

Fortuna Team invinge F.C. Nemo in Liga II Seria 2, intr-un meci spectaculos, scor 8-7!

In Liga II Seria 2, baietii de la Fortuna Team au intalnit formatia F.C. Nemo, in meciul 10 pentru ambele formatii. Avand in vedere pozitia ambelor echipe in clasament, in a doua jumatate a acestuia, extrem de apropiate una de cealalta, nu puteam presupune decat ca o sa avem un meci destul de spectaculos, cum de altfel a si fost.

F.C. Nemo deschide scorul inca din minutul 1, la reusita lui Cosmin, doar ca avantajul acestora nu a durat decat pana in minutul 3, atunci cand Fortuna Team egaleaza prin Dumitru Ionut. Scenariul se repeta si in minutul 10, Radu Vasile o duce pe Nemo in avantaj, insa acestia se vad egalati pentru a doua oara de Fortuna Team, de data aceasta si mai repede, dupa numai un minut de joc, prin Murat Gicu. Rolurile se inverseaza in minutul 14, atunci cand baietii de la Fortuna Team intra pentru prima oara in avantaj, la golul reusit de Dumitru Ionut, F.C. Nemo fiind cea care egaleaza in minutul 17, prin Gabriel. In ultima faza a primei reprize, Fortuna da lovitura si inscrie prin Dumitru Ionut, hattrick pentru acest jucator si echipa lui intra in avantaj de un gol la cabine.

Dupa o repriza cu 7 goluri, a doua repriza nu putea sa ne dezamageasca, avand acelasi scenariu. Adrian Cristea majoreaza avantajul Fortunei, in minutul 22, scor 5-3. Murat Gicu face dubla in minutul 26, iar Fortuna conducea cu 6-3. In minutul 30, Adrian Cristea duce scorul la 7-3, un avantaj destul de lejer luat de Fortuna Team dupa primele 30 de minute de joc. In minutul 31, ambele echipe inscriu cate un gol, F.C. Nemo prin Neacsu Iulian, respectiv Fortuna Team prin Murat Gicu, hattrick pentru el in acest meci, scorul devenind 8-4 dupa aceste goluri. Cu 9 minute inainte de finalul partidei, F.C. Nemo are o revenire de senzatie, marcand 3 goluri in poarta Fortunei, in minutele 34, 35 si 38, prin Neacsu Iulian si Gabriel, hattrick si pentru Neacsu Iulian in aceasta partida. In cele doua minute ramase de joc, F.C. Nemo nu a reusit egalarea mult dorita, cel 3 puncte puse in joc mergand la Fortuna Team, dupa un joc excelent din punct de vedere al spectacolului.

Articole similare

Close