ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1Liga 2 Est

Zona Sud: Ambianța Steaua, AVB și FC PTM și-au câștigat la pas meciurile disputate marți seara

Zona Sud a Ligii Prieteniei București a programat marți seara mai multe partide din cadrul celor două ligi.

În Liga I Sud, Ambianța Steaua a reușit al doilea ei succes din acest sezon în disputa din etapa a șasea cu „lanterna roșie” FC Colentina.

La capătul a două reprize adjudecate cu scor identic, Ambianța Steaua s-a impus cu 8-4, grație reușitelor semnate de Stronschi Rafael (3), Stanciu Traian (2), Tecaru Paul (2) și Ticu Nicolae.

De partea cealaltă, golurile învinșilor au fost înscrise de Ciobanu Marian, Dendea Ionuț și Postole Alexandru.

În urma acestui rezultat, Ambianța Steaua acumulează 7 puncte și urcă pe poziția a 10-a a ierarhiei Ligii I Sud, în vreme ce FC Colentina rămâne fără punct câștigat în acest sezon și este ultima în clasament.

În Liga a II-a Sud, AVB nu a avut prea mari emoții în duelul cu Universitatea București, pe care a învins-o cu 4-1, după ce a intrat cu avantaj minim la cabine (1-0).

Jalba Cătălin, cu o dublă, Postolache Petrică și Anghel Alin au înscris golurile care i-au adus lui AVB al doilea succes al sezonului, în timp ce reușita de onoare a învinșilor i-a aparținut lui Truică Alex.

Grație acestui rezultat, AVB acumulează 6 puncte și se află pe poziția a patra a ierarhiei Ligii a II-a Sud, în timp ce Universitatea București este pe locul 6, cu 3 puncte.

Tot în Liga a II-a Sud, după o primă repriză încheiată nedecis, scor 2-2, FC PTM s-a dezlănțuit în partea secundă a disputei cu FMV Spiru Haret și s-a impus în final cu 6-3, datorită golurilor marcate de Ripanu Claudiu (2), Oancea Robert (2), Costache Bogdan și Chiru Claudiu.

De partea cealaltă, reușitele învinșilor au purtat semnăturile lui Barbu Petre, Cimpoieru Ionuț și Chiper Andrei Laurențiu.

În urma acestui rezultat, FC PTM ajunge la al cincilea succes din tot atâtea meciuri jucate și este liderul Ligii a II-a Sud, în vreme ce FMV Spiru Haret este pe locul 5 al clasamentului, cu 3 puncte.

Articole similare

Close