ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: Ambianța se impune dramatic cu FC Berceni! Una caldă și una rece pentru Sălaj Boys

Liga I Sud a programat, marți seara, pe terenurile de la Plazza, 3 meciuri din cadrul ultimelor etape ale sezonului regulat.

Cel mai disputat duel al serii a fost cel dintre Ambianța Steaua și FC Berceni, campioana în exercițiu a competiției.

Ambianța Steaua a reușit o rundă inaugurală perfectă, adjudecată cu 4-1, a condus la jumătatea reprizei secunde cu 5-1, dar a fost la doar câteva secunde să piardă victoria.

Băieții din Berceni au egalat la 6 în minutul 39, pentru ca Ambianța să lovească decisiv în ultimul minut și să se impună în final cu 7-6.

Drăgan Fabian a fost eroul învingătorilor, cu 4 goluri. Celelalte reușite ale Ambianței au fost marcate de Ticu Nicolae și Șușnea Marius, în vreme ce Romulus Ilie a înscris de 5 ori pentru FC Berceni, pentru care a punctat o dată și Silviu Radu.

ATVROM a primit replica celor de la Sălaj Boys, care nu au putut face față ritmului impus de echipa aflată pe podiumul clasamentului și s-au recunoscut învinși cu 1-7 (1-3 la pauză).

Alexandru Ioniță a oferit o nouă reprezentație pentru ATVROM, marcând de 4 ori în poarta adversă. Celelalte reușite ale învingătorilor le-au aparținut lui Dumitrache Ionuț, Doru Bratu și Dragoș Popescu, în vreme ce golul de onoare al băieților din Sălaj a fost înscris de Ionică Cosmin.

În al doilea lor meci disputat marți la Plazza, băieții din Sălaj au dat piept celor de la Real Rapid București.

După ce a avut 1-0 și a fost condusă cu 1-2 și 2-3, Sălaj Boys a revenit admirabil pe final de meci și s-a impus cu 4-3, obținând 3 puncte ce îi securizează locul 6 al ierarhiei, ce asigură accederea în play-off.

Ionică Cosmin, Olaru Mihai, Grigore Cristian și Pădureanu Ciprian au marcat cele 4 goluri ale învingătorilor din acest meci, în vreme ce hat-trick-ul semnat de Cojocaru Mircea s-a dovedit insuficient pentru ca Real Rapid București să poată obține ceva din această partidă.

Clasamentul la zi al Ligii I Sud poate fi consultat aici

Articole similare

Close