ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II-a Sud: FC PTM a câștigat la limită derby-ul etapei a opta cu Waiters București și se distanțează în fruntea clasamentului

FC PTM și Waiters București s-au întâlnit miercuri seara în derby-ul etapei a opta din cadrul Ligii a II-a Sud.

Înainte de duelul direct de pe terenul de la Intrarea Vrabiei, FC PTM conducea ierarhia Ligii a II-a Sud, cu 6 victorii din 6 jocuri disputate, în vreme ce Waiters București ocupa poziția secundă a clasamentului, cu 5 succese și un eșec.

Așa cum era de așteptat, disputa dintre cele două a fost una intensă și echilibrată.

La pauză scorul a fost nedecis, 2-2, iar băieții de la FC PTM au fost cei care au dat lovitura în partea secundă și s-au impus cu 3-2, menținându-și invincibilitatea și după acest examen dificil.

Oancea Robert, cu o dublă, și Răduță Cristian au înscris golurile care mai adaugă 3 puncte la zestrea celor de la FC PTM, în timp ce reușitele prin care Waiters a sperat la pauză că poate obținute cele 3 puncte puse în joc au purtat semnăturile lui Dragomir Adrian și Dragomir Viorel.

În urma acestui rezultat, FC PTM acumulează 21 de puncte și se detașează în fruntea ierarhiei Ligii a II-a Sud, fiind în acest moment principala candidată la promovarea în primul eșalon.

De partea cealaltă, Waiters București rămâne cu 15 puncte și cade pe ultima treaptă a podiumului.

Articole similare

Close