ArticoleCupa Ligii

Salaj Boys invinge in Grupa A a Cupei Ligii formatia F.C. Rezervele cu scorul de 5-1! Echipa invinsa iese din competitie din faza grupelor!

In Grupa A a Cupei Ligii, Salaj Boys, locul 7 in Liga II Seria 2, a intalnit formatia F.C. Rezervele, locul 16 in Liga II Seria 1. Meciul era unul decisiv pentru calificarea in fazele superioare ale competitiei, mai ales pentru cei de la F.C. Rezervele, echipa ce nu avea nici un punct pana la aceasta confruntare.

Miza partidei isi spune cuvantul, scorul la pauza fiind alb, 0-0, dar fara sa lipseasca fazele de poarta. Ocazii de ambele parti, dar vizibil echipa care conduce jocul este echipa Salaj Boys. Era clar faptul ca echipa care sta bine si din punct de vedere fizic va castiga partida. In actul secund Dobra Marian Robert reuseste sa deschida scorul pentru Salaj Boys in minutul 22 al partidei. Replica formatiei F.C. Rezervele vine imediat, in minutul 24 prin golul lui Vasiloae Dragos, scor 1-1. Salaj Boys insista pe faza ofensiva si acest lucru se vede si in minutul 27, atunci cand Costache Robi inscrie golul de 2-1. Echipa F.C. Rezervele este vizibil obosita iar acest lucru se vede pe faza defensiva, in minutele 32, 33 si 34 acestia primesc 3 goluri de la Dobra Robert, Radulescu Adi respectiv Ogica Alexandru.

5-1 scorul final al acestei partide, o partida jucata de la egal la egal de ambele formatii pana in minutul 24, dar ultimul sfert de ora a fost controlat autoritar de Salaj Boys, lucru vizibil pe tabela de marcaj. Echipa F.C. Rezervele iese din competitie dupa acest meci, locul 4 pentru ei in Grupa A.

Articole similare

Close