Articole

TURNEUL INTERNATIONAL LIGA PRIETENIEI BUCURESTI-EDITIA INTAI

Dragi prieteni, avem placerea sa anuntam demarerea proiectului international Liga Prieteniei.

In luna mai a anului 2014, 10 baieti se strangeau pentru a juca fotbal, scopul lor nu a fost de a face performanta, nici nu aveau cum, fotbalul nu era principala lor calitate J.

In luna octombrie a aceluiasi an a luat fiinta, la propunerea unuia dintre baieti,  prima editie a Ligii Prieteniei.

Avand in vedere faptul ca, Liga Prieteniei s-a dezvoltat permanent s-a luat decizia de a forma primul campionat international Liga Prieteniei.

Asa au inceput primele discutii de tatonare cu alte campionate partenere din tara, Liga Prieteniei Valcea, infiintat tot de Liga Prieteniei Bucuresti, Superliga Brasov, Asociatia Sportiva Minifotbal Brasov si Asociatia de Promovare a Minifotbalului din Republica Moldova.

In urma reactilor pozitive primite din partea partenerilor nostrii, in cadrul unor intalniri care au avut loc in Brasov si Valcea s-a decis ca primul campionat comun sa aiba loc la finalul lunii februarie, la Bucuresti.

Ca fundament al competitiei s-a stabilit o organizare sub forma de grupe si un numar de 16 echipe participante, selectarea acestora urmand a avea loc proportional cu numarul echipelor detinute de fiecare campionat in parte.

Totusi, avand in vedere reactia pozitiva primita din cadrul altor doua tari vecine, propunerea Ligii Prieteniei este ca dupa stabilirea in concret a tuturor detalilor-cazare masa, taxa participare, locatie organizatori etc- sa putem permite marirea numarului de echipe participante la 24, selectate pe baza criterilor prezentate.

Toate detalile competitiei vor fi prezentate in cursul lunii septembrie.

In cadrul Turneului pot participa doar echipele inscrise in cadrul Ligii Prieteniei Bucuresti si a celorlalte campionate partenere.

Nu va conta Liga din care fac parte, respective Liga intai sau a doua ci doar locul ocupat in clasament, urmand a juca un baraj prin tragere la sorti, cu capi de serie din cadrul Ligii intai, din care se vor selecta un numar de echipe, care va fi repartizat Ligii Prieteniei Bucuresti, pe baza protocolului ce va fi semnat de partile contractante.

Speram noi ca la final Liga Prieteniei Bucuresti, in functie de buget sa suporte costurile de participare a echipelor din cadrul Ligii noastre, daca nu, se va finanta partial.

La final, va dorim distractie placuta alaturi de ceilalti prieteni din cadrul Ligii.

Pentru inscrieri, Andrei 0734183023.

Va asteptam alaturi de noi!

Articole similare

Articol

Close
Close