Articole

Bizz Brasil își asigură prezența pe podium la finalul campionatului, grație succesului cu Shark Racing

Campioana în exercițiu, Bizz Brasil, și-a asigurat cu o etapă înainte de finalul campionatului prezența pe podiumul din acest sezon al Ligii I.

În runda a 18-a, Bizz Brasil a primit replica lui Shark Racing, formație aflată pe poziția a 13-a a clasamentului, de care a trecut cu scorul de 7-3, după ce la pauză scorul a fost egal, 3-3.

Bizz Brasil a început excelent partida disputată luni seară pe terenul de la Vrabiei. Drumaru Valentin a deschis scorul la patru minute de la debut, pentru ca Lalu Alexandru să realizeze „dubla” în minutele 6 și 14.

În ciuda startului dezastruos de meci, Shark Racing a continuat să creadă în șansa ei și a revenit admirabil pe final de repriză, izbutind să egaleze grație golului marcat de Crișan Alexandru în minutul 14 și reușitelor semnate de Dică Flavius în minutele 17 și 20.

La fel ca în prima parte, Bizz Brasil a fost formația care a intrat mai bine în joc și a revenit la conducere la șase minute de la reluare, prin golul marcat de Ivan Alexandru.

Shark Racing a forțat fără succes egalarea, iar experiența celor de la Bizz Brasil și-a spus cuvântul pe final, când Badea Alexandru (min. 37), Goicea Ionuț (min. 40) și Stanciu Claudiu (min. 40) au dus scorul la 7-3 pentru campioana en-titre, care, datorită acestui succes, își asigură un loc pe podium la finalul campionatului, indiferent de ce va face în ultima etapă.

Articole similare

Close