ArticoleLiga 2

Învinsă, dar cu biletele de Liga I în buzunar: Liverpool Team II a pierdut la scor cu FC Stejar

Sigură deja de promovarea în Liga I Sud, Liverpool Team II a primit luni seara replica celor de la FC Stejar, o formație aflată la mijlocul clasamentului Ligii a II-a din Zona Sud.

Pe terenul din Ghencea, „micii Cormorani” au părut că evoluează cu gândul la grupele superioare ale Cupei Ligii și la viitorul sezon de Liga I, iar FC Stejar a profitat și le-a aplicat o corecție.

Prima repriză a reprezentat un adevărat galop de sănătate al „Stejarilor”, care au intrat la cabine cu avantaj de patru goluri, scor 6-2.

Cei de la Liverpool II nu s-au dezmeticit nici la reluare, iar FC Stejar și-a adjudecat și partea secundă, doar cu 2-1, ce-i drept, pentru un succes final la un scor pe care puțini îl anticipau înaintea primului fluier al jocului, 8-3.

Popescu Cristian a reușit un hat-trick pentru învingătorii din acest duel, pentru care au mai punctat Paracliseru Andrei (2), Tutuianu Cătălin (2) și Guiu Robert.

De partea cealaltă, golurile prin care LFC II și-a salvat onoarea în fața „Stejarilor” au fost înscrise de Dumitru Emil, Minculescu Alexandru și mijlocașul Pană Mădălin, care de-a lungul sezonului i-a coordonat excelent pe „Cormorani”, atât în teren, cât și în afara lui.

În urma acestui rezultat, FC Stejar acumulează 32 de puncte și, cel mai probabil, va încheia sezonul pe poziția a 10-a, în timp ce, chiar dacă mai are de jucat un meci, Liverpool Team II este sigură de locul 4, ultimul care asigură promovarea în Liga I Sud la finalul campionatului.

Articole similare

Close