ArticoleLiga 1 Est

14 goluri pentru o partidă dramatică în Liga I Est! Real Absolut și Inter Bucharest au făcut spectacol în duelul direct

Real Absolut și Inter Bucharest au fost protagonistele unui duel interzis cardiacilor în etapa a patra din Liga I Est.

Pe terenul din Giulești, cele două echipe au oferit o partidă extrem de palpitantă, în care s-au marcat nu mai puțin de 14 goluri.

Real Absolut a fost echipa mai bună în prima repriză, intrând la cabine cu un avantaj liniștitor de trei goluri, scor 5-2, însă băieții de la Inter Bucharest nu au renunțat la luptă și au forțat revenirea în partea secundă, pe care și-au adjudecat-o cu 4-3, insuficient însă pentru a obține ceva din această partidă.

Vârful Mititelu Ovidiu George a fost eroul celor de la Real Absolut, marcând nu mai puțin de cinci din cele opt goluri ale echipei sale. De altfel, el conduce ierarhia golgheterilor din Liga I Est, cu 15 reușite în patru etape, la șase lungimi în fața următorului clasat.

Celelalte goluri ale învingătorilor din această dispută au fost înscrise de Jianu Sebastian, Țugui Adrian și Pena Răzvan.

Pentru învinși au punctat Kher Agbaria, cu o dublă, Ali Agbaria, Muhammad Abo Shtia, Mohammad Khalaila și Mohammad Mahanja.

Real Absolut se impune în final cu 8-6 și acumulează 9 puncte, ocupând locul 4 în Liga I Est, în spatele plutonului de trei echipe cu punctaj maxim din fruntea clasamentului, în timp ce Inter Bucharest rămâne cu 3 puncte și este pe locul 6 în ierarhie.

Articole similare

Close