ArticoleLiga 1

Partide tari din primele două ligi se joacă marți în Liga Prieteniei! Cum arată programul zilei

Ziua de marți vine în Liga Prieteniei cu meciuri din primele două eșaloane ale Zonei Sud. Arena din Dristor va găzdui patru partide contând pentru etapa a cincea a Ligii I, în timp ce ultimul duel al serii se va disputa în Prima Serie a Ligii a II-a din Zona Sud.

Iată cum arată programul complet al meciurilor de marți din Liga Prieteniei:

Seara de fotbal va fi deschisă, de la ora 20:00, de o confruntare între două echipe aflate în situații diferite în clasament după primele patru etape. Brotac Medical (locul 13, cu 3 puncte) va încerca să încheie seria de înfrângeri consecutive suferite după succesul din runda de debut, dar nu va avea o misiune deloc ușoară în fața celor de la Chipita, care au 9 puncte câștigate din 12 posibile până acum.

Urmează, de la ora 20:50, cel mai tare duel al serii. Ocupantă a locului secund, departajată de golaveraj de liderul Liverpool Team, Bizz Brasil va încerca să-și mențină linia perfectă de clasament și după întâlnirea cu Real București, formație aflată pe locul 10 în clasament, cu 6 puncte obținute în patru meciuri.

În partida care se va juca de la ora 21:40 se vor întâlni două formații aflate în suferință în acest debut de sezon, Fair Play (locul 16) și Ambianța Steaua (locul 17). Niciuna din cele două echipe nu a câștigat vreun punct în acest campionat, astfel că acest meci va reprezenta o premieră pentru cel puțin o combatantă, asta dacă scorul final nu va fi egal.

De la ora 22:30, se vor duela două formații care au înregistrat câte un succes în primele patru jocuri și sunt colege de clasament în acest moment: Dream Team (locul 14) vs FC Rezervele (locul 15).

Ultima partidă a serii va conta pentru Prima Serie din Liga a II-a a Zonei Sud și se va disputa cu începere de la ora 23:20. Combatante vor fi FC Sportul (locul 9, cu 3 puncte în trei etape disputate) și Scorpionii (locul 7, cu 5 puncte adunate în patru meciuri).

Articole similare

Close