ArticoleLiga 1

Campioana FC Berceni se menține pe loc de Superligă, după ce a făcut instrucție cu FC Devils

Campioana în exercițiu, FC Berceni, se menține în cursa pentru calificarea la Superliga Prieteniei 2016.

Miercuri seara, pe terenul de la Antilopa, FC Berceni nu a stat la discuție cu băieții de la FC Devils, pe care i-a bătut la scor de tenis, 6-1, după ce la pauză a condus cu 4-1.

Principalul pericol la poarta lui FC Devils a fost Romulus Ilie, autor al unui hat-trick în această partidă.

Istrate Cristian, Gața Cristian și Rusu Adrian au completat lista de marcatori a campioanei, în timp ce golul de onoare al celor de la FC Devils a fost înscris în prima repriză de Anghel Liviu, însă formația învinsă nu a putut emite mai multe pretenții de la acest joc.

Grație acestui succes, FC Berceni acumulează 34 de puncte și rămâne pe locul 3 al podiumului Ligii I Sud, ultimul care asigură calificarea la Superliga Prieteniei 2016.

De partea cealaltă, FC Devils rămâne cu 18 puncte și este pe poziția a 10-a a clasamentului.

Detalii referitoare la Superliga București 2016:

La Superligă participă primele trei echipe din Liga I Sud și Liga I Est, primele trei echipe din Cupa Ligii Prieteniei și campioanele din Vâlcea, Giurgiu, Sibiu, Pitești, Brașov, Piatra Neamț, Constanța și Galați.

Câștigătoarea participă la European Friendship League și va obține un premiu în bani în valoare de 1.500 de euro.

Taxa de participare este de 100 de euro.

Se joacă în format 5+1, pe teren de iarbă sintetică, de vineri până duminică, în patru grupe de câte patru echipe. În grupe se joacă doar tur, după care se vor disputa fazele eliminatorii.

Articole similare

Close