ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Dramatism la cote înalte în Cupa Ligii: Liverpool și FC Berceni s-au calificat în finală la penalty-uri

Cupa Ligii Prieteniei București și-a desemnat joi seara cele două finaliste ale acestui sezon, în urma partidelor retur din semifinale.

Cele două retururi ale semifinalelor Cupei Ligii Prieteniei București au fost unele în care dramatismul a atins cote înalte, finalistele competiției fiind decise în urma loviturilor de departajare.

Prima semifinală a Cupei a fost cea dintre ATVROM și FC Berceni.

După ce campioana în exercițiu a Ligii I Sud s-a impus cu 2-1 în manșa tur, ATVROM a început ca din tun returul de la Intrarea Vrabiei și a deschis scorul în primul minut, prin Ion Lucian.

Rusu și Nechita au întors scorul în favoarea băieților din Berceni, însă până la pauză Ion Lucian a mai punctat de două ori, iar ATVROM a condus cu 3-2 la jumătatea partidei.

Același Ion Lucian și-a continuat reprezentația la reluare și a dus făcut 4-2 în minutul 32, scor la care ATVROM era calificată în ultimul act al competiției.

FC Berceni nu a renunțat la luptă și a marcat în ultimul minut al jocului, prin Silviu Radu, golul care a împins semifinala la loviturile de departajare.

Băieții din Berceni au executat impecabil penalty-urile, marcând din toate cele 6 încercări.

De partea cealaltă, ATVROM a ratat a șasea lovitură de departajare, apărată de portarul Dumitrescu Iulian, care a calificat-o astfel din nou pe FC Berceni în finala Cupei Ligii Prieteniei, unde va da peste deja obișnuitul adversar din ultimul act al competiției, Liverpool Team.

La fel ce FC Berceni, „Cormoranii” au abordat returul cu Piatra Albă cu avantaj de un gol, după victoria cu 4-3 din prima manșă, dar au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a se califica în finală.

Campioana Ligii I Est a intrat mai bine în meci și a deschis scorul prin Crețu Daniel, în minutul 11, pentru ca la 8 minute de la reluare să facă 2-0 prin Dima Georgian, iar la acest scor Piatra Albă era calificată în finală.

Robu Alin a redus din diferență pentru Liverpool Team cu 5 minute înainte de ultimul fluier și a împins deznodământul către loviturile de departajare.

Experiența superioară a „Cormoranilor” și-a spus cuvântul la penalty-uri, unde Liverpool Team s-a impus cu 3-2 și s-a calificat astfel în finala Cupei Ligii.

Articole similare

Close