Articole

Lokomotiva Giulesti este in goana dupa puncte dupa inceputul slab de campionat, victorie aseara pentru ei in fatza celor de la F.C. Rezervele, scor 3-2!

Aseara, pe terenul din intrarea vrabiei nr.22 am avut un duel de Liga II Seria 1, intre locul 15 ocupat de F.C. Rezervele si locul 18, Lokomotiva Giulesti. Baietii de la Lokomotiva Giulesti veneau dupa o infrangere drastica din meciul cu Viitorul Voluntari, scor 12-3, in timp ce echipa F.C. Rezervele venea dupa prima victorie de la Liga Prieteniei, in compania celor de la Vetlife, scor 5-3.

Catu Lucian deschide scorul pentru F.C. Rezervele inca din debutul partidei, in minutul 3, dar avantajul nu avea sa dureze pentru ca Lokomotiva Giulesti egaleaza prin Galan Razvan in minutul 6. Golgheterul echipei din Giulesti, Draghici Robert, marcheaza in minutul 17 un gol in poarta celor de la Rezervele si isi duce echipa in avantaj la cabine, un avantaj fragil insa.

Repriza secunda ne aduce echipa F.C. Rezervele incercand sa egaleze, acest lucru fiind reusit de Cojanu Florin in minutul 26, 2-2 si meciul era deschis pentru orice rezultat. Golul victoriei este reusit de Lokomotiva Giulesti prin dubla lui Galan Razvan din minutul 29. Acestia au rezistat pana la sfarsitul meciului cu avantajul minim, avantaj ce le aduce 3 puncte in clasament, punctele prin care urca pe locul 15 in Liga II Seria 2. Dupa aceasta infrangere F.C. Rezervele coboara un loc, pe 16 in clasament.

Articole similare

Close