ArticoleArticole prima paginaBUCURESTIDeciziiDecizii asociatieLiga 1

Decizie 23.02.2018

Competițiile Ligii Prieteniei se bazează pe respect reciproc și pe îndeplinirea obligațiilor contractuale atât de către organizatori cât și de către echipele înscrise în competiții.

Comisia de Organizare a Ligii Prieteniei emite următoarele decizii:

Decizia nr.1 din 23.02.2018.

În legătură cu meciul ce trebuia disputat în data de 20.02.2018, ora 23.20, între echipele Sălaj Boys și Hooligans, meci care nu a mai putut fi disputat din cauza apariției unui caz de forță majoră și anume nefuncționarea instalației de căldură începând cu ora 22.20, lucrurile au evoluat după cum urmează: echipele în cauză au fost  înștiințate de către organizator cu privire la apariția acestei situații, însă echipa Hooligans, care s-a prezentat la teren, nu a fost de acord cu disputarea meciului. Cu toate acestea, componenții formației Sălaj Boys au optat pentru disputarea meciului.

Soluția propusă de organizator a fost aceea de a reprograma partida respectivă la o dată ulterioară agreată de ambele echipe, cu compensarea proprietarilor de la teren de a nu plăti taxele de meci. Cei de la Sălaj Boys au refuzat ca deznodământul meciului să se decidă în teren și au solicitat insistent câștigarea partidei la masa verde.

Chiar dacă, în situația dată, cei de la Hooligans se puteau prevala de prevederea regulamentară de a amâna o singură data o partidă fără acordul echipei adverse, aceștia, în urmă observării atitudinii lipsite de fair-play avute de către cei de la Sălaj Boys în timpul ședinței din data de 22.02.2018, au ales să nu facă acest lucru.

În consecință, Comisia de Organizare a hotărât ca meciul programat pentru data de 20.02.2018, ora 23.20, între echipele Sălaj Boys și Hooligans să fie câștigat la masa verde cu 3-0 de către formația Sălaj Boys.

Decizia nr. 2 din 23.02.2018

În legătură cu partida disputată în data de 22.02.2018, între echipele Bucharest City și Sălaj Boys, Comisia de Organizare decide ca meciul să fie pierdut la masa verde, din cauza neîndeplinirii obligațiilor contractuale de către formația Sălaj Boys. În fapt, echipa Sălaj Boys nu a achitat taxa de joc, până la data emiterii prezentei decizii, cu toate că a fost notificată că are obligația să facă acest lucru în termen de 24 de ore de la terminarea partidei.

Menționăm pe această cale faptul că, dacă până în sâmbăta anterioară următorului meci, ora 14.00, formația Sălaj Boys nu achită taxa corespunzătoare, echipa urmează a fi eliminată din competiție, conform regulamentului.

Articole similare

Close