ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Victorii pentru reprezentantele cartierelor în Liga I Est: Diham Boys, Apărătorii Patriei și Crângași United și-au câștigat meciurile din etapa a 13-a

Terenurile de la Plazza au găzduit, marți seara, partidele din cadrul etapei a 13-a a Ligii I Est.

Diham Boys și Olimpique Otopeni, două formații aflate la jumătatea ierarhiei, s-au duelat într-o partidă în care s-au marcat nu mai puțin de 12 goluri.

Băieții din Diham au reușit o primă repriză excelentă, pe care și-au adjudecat-o cu 4-0, suficient pentru a se impune în final cu 8-4, după o repriză secundă mai echilibrată.

Cu 5 goluri marcate, George Mita a făcut show în ofensiva învingătorilor, pentru care au mai punctat Bogdan Floarea (2) și Dragoș Călăuz, în vreme ce pentru învinși au înscris câte o dublă Pelin Sergiu și Antonescu Dragoș.

Scenariul s-a repetat în partida ADSA-Restart Barou vs Apărătorii Patriei, două echipe din treimea inferioară a clasamentului.

Apărătorii Patriei s-a impus cu 4-2, grație rundei inaugurale pe care și-a adjudecat-o cu 2-0, și a trecut peste adversarii din această partidă în clasament.

Petrea Giani și Costache Giani, autori ai câte unei duble, au fost eroii băieților din Apărători în acest joc, în vreme ce golurile avocaților din repriza secundă au fost marcate de căpitanul Robert Bucur și Ștefan Florescu.

În disputa dintre Crângași United și FC Capitals, diferența dintre cele două echipe s-a făcut în mitanul secund.

Astfel, după o primă rundă nedecisă, încheiată cu scorul de 3-3, băieții din Crângași s-au dezlănțuit la reluare și s-au impus în final cu 6-4.

Daniel Antonio, cu o dublă, Cristian Ciontoiu, Cosmin Sava, Dan Alexandru și Claudiu Oprea au înscris pentru învingători, în timp ce reușitele învinșilor au fost semnate de Bereșteanu Sergiu (2) și Manda Liviu (2).

Clasamentul la zi al Ligii I Est poate fi consultat aici

Articole similare

Close