ArticoleArticole prima paginaBUCURESTIDecizii asociatie

DECIZII DISCIPLINARE ETAPA 10

In urma meciului disputat  in data de 09 noiembrie 2017, orele 23:20.

Asociația a decis suspendarea jucătorului Popescu Dănuț, jucător în cadrul echipei Club Oxygen. Acesta a adus injurii către brigada de arbitraj și către comisia de organizare.

Conform Regulamentului 2,  https://www.ligaprieteniei.com/regulament/regulament-nr-2/ , Regulament de sancțiuni, art. 6, 2 b, Asociația a decis suspendarea pentru 3 etape a jucătorului Popescu Dănuț, jucător în cadrul echipei Club Oxygen.

Atragem atentia echipelor participante asupra faptului ca, Liga Prieteniei este formata din prieteni-jucatori, conform Regulamentului nr 1. Aici nu se vine doar pentru fotbal, ci pentru prietenie, socializare si petrecerea timpului liber.
Scopul principal al Ligii Prieteniei este tocmai inlocuirea anumitor mentalitati. Scopul Principal al Ligii Prieteniei este educatia, iar cel secundar competitia, ori in conditile in care la teren ajungem sa agesam fizic sau verbal, niciunul din scopurile Asociatiei nu pot fi atinse.
Liga Prieteniei nu va tolera sub nicio forma comportamentele lipsite de fair-play!
Va rugam ca orice incident aparut in timpul meciului sa-l semnalati organizatoruluide la teren, pentru a incheia proces-verbal de sesizare urmand ca acesta sa instiinteze Asociatia, pentru analizarea celor intamplate.

ATRAGEM ATENȚIA TUTUROR PRIETENILOR PARTICIPANTI CA SCOPUL LIGII PRIETENIEI NU ESTE DE A AMENDA SAU DE A SUSPENDA.
☆☆ Scopul principal este de a le oferi participantilor conditiile ideale pentru a-si satisface dorinta de a juca fotbal de placere, insa totul intr-un cadru civilizat si disciplinat!

 

Articole similare

Close