Articole

Campionatul national Liga Prieteniei

In seara zilei 03.07.2015 a avut loc o intalnire istorica intre Asociatia Liga Prieteniei si reprezentanti a doua campionate din orasul Brasov, in urma careia a luat nastere Campionatul National Liga Prieteniei.

Alaturi de cele trei campionate vor mar participa Campionatele Liga Prieteniei Ramnicu Valcea si campionatul orasului Bacau.

S-a stabilit faptul ca, din cele aproximativ 170 de echipe ale celor 5 campionate se vor selecta 16 echipe, care vor participa la primul CAMPIONAT NATIONAL LIGA PRIETENIEI.

Acesta va avea loc in luna februarie in Bucuresti, fiind organizat de Liga Prieteniei Bucuresti, iar modalitatea de selectie urmeaza a fi raportata la numarul echipelor din cadrul fiecarui campionat.

Taxa de participare va fi de 400 lei pentru fiecare echipa. Echipele participante din cadrul Ligii Prieteniei Bucuresti nu vor achita taxa de participare.

Avand in vedere faptul ca, Liga Prieteniei Bucuresti si-a asumat organizarea primului Campionat National ii asiguram pe prietenii nostril din cadrul celorlalte campionate de faptul ca, vom face tot posibilul in vederea asigurarii unei organizari cat mai bune si ca vor fi tratati cu respectul cuvenit in calitate de oaspeti.

Articole similare

Close