ArticoleLiga 1

Succes fără emoții! Bizz Brasil a bătut-o pe Metalplast și a egalat la puncte liderul Ligii I Sud

Bizz Brasil, una dintre cele două echipe din Liga I Est cu punctaj maxim după primele 11 etape, a primit miercuri seara, pe terenul de la Antilopa, replica băieților de la Metalplast.

Dubla campioană a Ligii Prieteniei nu a avut prea mari probleme în partida cu Metalplast, de care a trecut cu scorul de 6-1, după ce la pauză a condus cu 3-0.

Miguel Constantin, cu o dublă, Lazăr Florin, Stanciu Claudiu, Ivan Alexandru și Lalu Alexandru au marcat golurile lui Bizz Brasil în poarta adversă.

De partea cealaltă, Metalplast nu a reușit să facă față furiei numite Bizz Brasil, echipă aflată în acest joc în căutarea celor trei puncte care să o readucă la egalitate de puncte cu liderul Ligii I Sud. Metalplast a izbutit doar să înscrie un gol de onoare în poarta lui Bizz Brasil, în repriza secundă, prin Smarande Iulian.

În urma acestui succes la scor de tenis, Bizz Brasil acumulează 36 de puncte și ocupă poziția secundă în clasamentul Ligii I Sud, din cauza golaverajului mai slab decât al celor de la Liverpool Team.

Metalplast rămâne cu 11 puncte și se află pe locul 14 în ierarhia Primului Eșalon.

Articole similare

Close