ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Play-off. Meci dificil pentru Hooligans, in compania celor de la Armata Salvarii! Cursa de urmarire a liderului continua!

Singura echipa care mai poate pune probleme liderului ATVROM in drumul spre titlu, este Hooligans, formatie aflata la 4 puncte de locul 1, la startul play-off-ului. Obligata de victoria la pas a liderului Ligii 1, Hooligans avea in fata un oponent destul de dificil, Armata Salvarii. Foile de joc ale ambelor formatii aratau bine, semn ca meciul se anunta unul de care pe care.

Dupa cateva minute de tatonare, scorul a fost deschis in minutul 7, de Hooligans, prin Buzica Ionut. In minutul 12, Armata Salvarii a egalat prin Burcea Daniel, iar meciul se incingea din ce in ce mai tare. 1 minut mai tarziu, Savu Valentin a intors un fundas al celor de la Hooligans si a marcat pentru 2-1 in favoarea celor de la Armata Salvarii. Alex Albu nu a fost de acord cu rezultatul si a urcat in ofensiva. In minutul 14, acesta a primit o minge de la portarul echipei, Nita Bogdan, iar mingea a intrat in poarta celor de al Armata Salvarii, 2-2. In acest joc pe contre, a venit iar randul baietilor de la Armata Salvarii sa inscrie, in minutul 15, prin acelasi Savu Valentin. Nu se putea un suspans mai mare pentru a doua repriza, decat acesta prin care Hooligans a egalat in minutul 17, iar prima repriza a luat sfarsit cu scorul de 3-3.

In minutul 26 din repriza secunda, Burlacu Cristian si-a prelungit prea mult o minge la mijlocul terenului, in urma careia Armata Salvarii a fructificat un contraatac 2 contra 1, finalizat de Serban Adrian. Minutul 31 a venit cu o ocazie la poarta celor de la Hooligans, insa din care ei au avut de castigat. Pe respingerea portarului Nita Bogdan, Alex Albu a scapat pe contra, iar Buzica Ionut a finalizat. 4-4 cu 9 minute inainte de fluierul final. Din pacate pentru Armata Salvarii, Alex Albu a dat drumul la joc si nu a mai lasat nimic la voia intamplarii. A driblat tot ce a intalnit in cale, in minutul 35, iar golul de 5-4 in favoarea celor de la Hooligans a venit exact cand le trebuia. O partida din care cu siguranta baietii de la Armata Salvarii au plecat acasa cu o anumita frustrare, venita dintr-un meci pe care l-au avut in mana in multe randuri. Insa experienta unor jucatori din lotul celor de la Hooligans si-a spus cuvantul. Scor final 5-4 si Hooligans isi continua cursa de urmarire a liderului ATVROM.

 

Articole similare

Close