Articole

Viitorul Voluntari urca pe locul 2 in Liga II Seria 1, la doar 3 puncte distanta de liderul Whiteland!

Aseara, in Liga II Seria 1, am avut o favorita certa in meciul dintre F.C. Voluntari si Lokomotiva Giulesti, echipa din Voluntari, acest lucru fiind confirmat si de tabela de marcaj, scorul fiind unul drastic, un duel intre locurile 3 si 16.

Scorul este deschis repede de Viitorul Voluntari, in minutul 2 prin fundasul echipei Vasile Niculae. Atacantul celor din Voluntari, Costea Laurentiu majoreaza avantajul la 2-0 prin golul marcat in minutul 4. Poarta celor din Voluntari este strapunsa doar de autogolul nefericit al lui Vasile Niculae din minutul 6 dar acest lucru nu ii descurajeaza deloc si isi continua jocul de pase aratat pana la acel moment. Radu Marian marcheaza in minutele 16 si 18 golurile de 4-1 iar tabela la pauza este inchisa de Mititelu Marian, golgheterul Seriei 1 cu 23 de reusite in 8 meciuri disputate de Viitorul Voluntari.

La 5-1 la pauza jocul curgea doar intr-o directie, Lokomotiva Giulesti fiind dominata categoric de adversar. Feraru Florin duce scorul la 6-1 in minutul 26, baietii din Giulesti reusind sa mai reduca din diferenta in minutul 29 prin Draghici Robert. Din minutul 32 pana in minutul 40, Viitorul Voluntari isi dubleaza senzational numarul de goluri la 12, Lokomotiva Giulesti reusind sa marcheze doar odata in acest timp. Mititelu Marian marcheaza 3 dintre aceste goluri, ajuns la 4 reusite personale, celelalte goluri fiind marcate de Goran George, Feraru Florin respectiv Costan Daniel. Scorul final, un categoric 12-3 in favoarea Viitorului Voluntari iar acestia urca pe locul 2 la 3 puncte distanta de liderul Whiteland.

Articole similare

Close