ArticoleLiga 1

Final de infarct! După ce a condus cu 6-1, campioana FC Berceni a fost la un pas de semieșec cu „lanterna roșie” Fair Play

Campioana în exercițiu a Ligii Prieteniei, FC Berceni, a primit miercuri seară, pe arena de la Antilopa, replica „lanternei roșii” a Ligii I, Fair Play, formație încă aflată înaintea acestui meci din etapa a șaptea în căutarea primelor puncte din actualul sezon.

Prima repriză s-a desfășurat conform așteptărilor, iar FC Berceni a intrat la cabine cu un avantaj liniștitor, de 4 goluri, scor 5-1, grație reușitelor semnate de Silviu Radu (2), Istrate Cristian și Simion Doru (2), în ciuda faptului că Fair Play a deschis scorul în minutul 3, prin Rotaru Bogdan.

Și partea secundă a început cu FC Berceni la cârma partidei, Silviu Radu realizând hat-trick-ul și ducând scorul la 6-1 pentru formația sa.

Filmul s-a rupt însă pentru campioană în a doua jumătate a reprizei secunde, după ce Simion Doru a primit cartonașul roșu și a fost eliminat.

Aflați în superioritate numerică, băieții de la Fair Play au forțat în ultimele 10 minute o revenire de senzație și nu au fost deloc departe să o reușească.

Rotaru Bogdan a mai punctat de trei ori, pentru ca, cu un minut înainte de ultimul fluier, Giurcoiu Valentin să înscrie pentru Fair Play golul de 6-5.

Băieții de la Fair Play nu au mai avut însă timp suficient pentru a egala, astfel că FC Berceni s-a impus la limită și a a ajuns la a cincea victorie din acest sezon, ocupând locul 4 în ierarhia Ligii I Sud, în timp ce Fair Play rămâne fără punct și este ultima clasată.

Articole similare

Close