Articole

Schimbare importantă în Liga Prieteniei: Programul partidelor care se vor juca luni

Fotbalul spectacol revine începând de luni la Liga Prieteniei. O noutate este reintroducerea în circuitul partidelor a terenului de pe Intrarea Vrabiei, care alături de una dintre arenele de la Plazza vor găzdui meciurile din prima zi a săptămânii.

Primele două dispute ale zilei de luni sunt programate de la ora 20:00, în Liga a II-a Seria 2. La Plazza se vor duela două vecine de clasament aflate în zona nisipurilor mișcătoare, FC Segula, locul 16, și Șincai Team, locul 15, în timp ce terenul de la Vrabiei va găzdui un derby din vârful clasamentului: Metalplast, locul 4, vs Progresul 1944 Spartac, ocupanta ultimei trepte a podiumului.

De la 20:50, la Plazza se va desfășura un alt meci din subsolul Ligii a II-a Seria 2, între două echipe serios amenințate de posibilitatea retrogradării: Războinicii, locul 19, vs FC Brâncoveanu, locul 17. Tot un derby pentru evitarea retrogradării în Liga a III-a se va juca de la aceeași oră și pe terenul de la Vrabiei, însă în Prima Serie a Ligii Secunde: Lokomotiva Giulești, formație aflată pe poziția a 16-a, va primi replica celor de la New Boys, care ocupă în acest moment locul 18.

De la 21:40, pe arena de la Plazza, va avea loc o partidă între două combatante din vârful ierarhiei Ligii a III-a Seria 3: FC Oltenia, locul 2, vs Friends United, locul 4. Concomitent, pe terenul de la Vrabiei, Liverpool Team, formație aflată pe poziția secundă în Liga a II-a Seria 2, este marea favorită a duelului cu „lanterna roșie” FC Artizanat.

De la ora 22:30, terenul de la Plazza va găzdui turul optimei din Cupa Ligii dintre ocupanta locului 6 din Liga I, FC Berceni, și Whiteland, locul 2 din Liga a II-a Seria 1. De la aceeași oră, pe arena de la Vrabiei, Sălaj Boys, locul 8, se va duela cu Magic Team, locul 6, în Liga a II-a Seria 2.

Seara de luni va fi încheiată cu derby-ul suferinței din Liga a III-a Seria 2: de la 23:20, pe terenul de la Plazza, se întâlnesc ultimele două clasate, cu câte trei puncte acumulate în primele șase etape: FC Faraonii vs Blackbirds.

Articole similare

Close