Articole

Superlativele Ligii a III-a

Liga a III-a Seria I

Pe primul loc în Liga a III-a Seria I se află FC Lopătarii cu 15 puncte, la egalitate cu FC Juve, dar de care este despărțită la golaveraj, deși echipa din urmă are un meci mai puțin jucat. Cel mai bun atac îl are FC Lopătarii cu 49 de goluri, iar cea mai bună apărare FC Juve cu cele 11 goluri primite. Nu a fost luată în considerare echipa FC Bagdad care nu are niciun meci jucat. Clasamentul golgheterilor este condus de Niculae Mihai, mijlocașul echipei FC Lopătari, care a dat 22 de goluri pentru echipa sa. Cu aceste goluri el este de altfel și cel mai bun marcator al Ligii a III-a, fapt într-un fel favorizat și de faptul că în celelalte serii, echipele componente au mult mai puține meciuri la activ.

Liga a III-a Seria a II-a

FC Patria Haiducilor conduce Seria a II-a cu maximum de puncte din cele două meciuri jucate. Situația în clasament este oricum una neconcludentă fiindcă s-au disputat 2-3 meciuri în această serie, ceea ce face ca patru echipe să se afle pe primul loc despărțite de golaveraj. Cea mai bună ofensivă de până acum este cea a FC Tunari cu 20 de goluri înscrise, iar FC Patria Haiducilor are cea mai bună defensivă (doar trei goluri încasate). Dacă patru echipe se află pe primul loc, tot un număr de patru, dar de data aceasta de jucători, își dispută poziția fruntașă în topul golgheterilor: Silviu Doroftei (FC Phoenix Berceni), Stan Aurel (FC Tunari), Anghelescu Renato (CS Popești Leordeni) și Mazilu Gabriel (FC Patria Haiducilor), toți cu câte 7 goluri marcate.

Liga a III-a Seria a III-a

Un singur meci a fost jucat până acum în Seria a III-a și acela a fost câștigat de FC Oltenița care a trecut la limită de FC Diham Boys scor 7-6. George Miță de la FC Diham Boys este golgheterul acestei serii cu cinci goluri înscrise.

Liga a III-a Seria a IV-a

În această ultimă serie a Ligii a III-a din care fac parte patru echipe, deocamdată nu a fost jucat niciun meci.

Articole similare

Close