ArticoleLiga 1

Derby-ul etapei s-a încheiat nedecis: Campioana FC Berceni a smuls la ultima fază un punct în disputa cu Whiteland

Campioana în exerițiu a Ligii Prieteniei, FC Berceni, și Whiteland au evoluat miercuri seară, pe terenul de la Antilopa, în derby-ul etapei cu numărul 11 din Liga I Sud.

Meciul dintre cele două a fost unul echilibrat și extrem de tensionat, în care pe final s-au acordat nu mai puțin de cinci cartonașe galbene și unul verde.

Cu galben au fost avertizați Alexandru Vali, Dumitrașcu Romulus, Ghenovici Valentin, Rotaru Silviu, de la Whiteland, și Gața Daniel, de la FC Berceni, în timp ce Alexandru Valentin, de la Whiteland, a văzut și cartonașul verde.

Revenind la fotbal, Ghenovici Valentin a deschis scorul în minutul 9 pentru Whiteland, care a intrat astfel cu avantaj minim la cabine.

Partea secundă a fost una extrem de tensionată, în care campioana FC Berceni a căutat cu disperare golul egalizator.

Cu câteva secunde înainte de fluierul final, Whiteland a comis al șaselea fault al reprizei și a fost penalizată cu o lovitură de pedeapsă, pe care Gața Daniel a transformat-o în gol, salvând astfel un punct pentru FC Berceni din această partidă.

În urma acestui rezultat, FC Berceni acumulează 25 de puncte și ocupă ultima treaptă a podiumului în ierarhia Ligii I Sud, în timp ce Whiteland este pe locul 6, cu 19 puncte

Articole similare

Close