ArticoleCupa Ligii

Albu Alexandru incheie o seara foarte buna pentru echipa lui, Hooligans, 6 goluri pentru el in meciul castigat cu 9-2 in fatza celor de la Atletico Berceni, in Grupa J a Cupei Ligii!

Aseara, in Grupa J a Cupei Ligii, am avut un meci cu o favorita certa, echipa de Liga I, Hooligans, detinatoarea trofeului, in confruntarea cu Atletico Berceni, echipa de liga a III a. Cei de la Atletico Berceni au pierdut primul meci din aceasta Grupa J , iar aseara aveau un test si mai dificil decat primul. Era de urmarit cum se vor descurca baietii de la Atletico in aceasta partida dificila.

Cum era de asteptat, echipa care insista pe faza ofensiva este Hooligans, acest lucru fiind rasplatit cu un prim gol, venit in minutul 4, reusita semnata Albu Alexandru. Atletico Berceni are replica la acest gol si in minutul 7, Florea Alexandru restabileste egalitatea pe tabela de marcaj. Hooligans insa nu este impresionata de riposta adversarilor si in numai doua minute de la reluarea jocului face 3-1 prin golurile marcate de Vasile Razvan si Albu Alexandru. Probabil cel mai bun jucator din formatia celor de la Hooligans, Albu Alexandru reuseste sa mai marcheze de doua ori in minutele 13 si 14, ajuns la 4 reusite in acest meci. La 5-1, inainte de fluierul pauzei, echipa in avantaj mai marcheaza un gol in minutul 18, prin Alexe Andrei. Scorul pauzei arata un linistitor 6-1 in favoarea detinatoarei trofeului.

In actul secund, Hooligans isi permite sa mai scada din turatie putin, insa asta nu a insemnat ca nu vor inscrie si alte goluri in poarta celor de la Atletico Berceni. Albu Alexandru marcheaza al 5 lea gol personal in acest meci, in minutul 22, iar in minutul 24, Ionita Florin duce scorul la 8-1. Florea Alexandru incearca sa mai reduca din diferenta pe cat posibil pentru Atletico Berceni, cu golul din minutul 29, insa cei care inchid tabela sunt tot baietii de la Hooligans, in minutul 33 prin omul meciului, Albu Alexandru, 6 reusite pentru acest jucator, intr-o seara buna pentru intreaga echipa. 9-2 scorul final al acestei partide si Hooligans este deja calificata in fazele superioare ale competitiei, cu posibilitatea de a-si pastra trofeul in vitrina lor.

Articole similare

Close