Articole

Vetlife se impune in duelul cu F.C. Colentina din Liga II Seria 1, scor 7-2!

Aseara, pe terenul din baza Progresul am avut un meci din Liga II Seria 1 intre ocupanta locului 8, F.C. Colentina si ocupanta locului 11, echipa Vetlife. Baietii de la Vetlife se pare ca s-au adunat dupa inceputul slab de campionat, pentru ca evolutiile lor din ultima perioada arata o crestere evidenta. Nici meciul cu F.C. Colentina nu a facut exceptie de la cresterea de forma a celor de la Vetlife.

Vetlife deschide scorul in prima repriza prin golul lui Grecu Raphael din minutul 2. F.C. Colentina riposteaza in minutul 8 si marcheaza golul egalizator prin Ciobanu Mary. In minutul 15, Dani de la Vetlife marcheaza golul de 2-1 dar avantajul lor nu avea sa dureze decat pana in minutul 20 atunci cand la ultima faza a primei reprize, Constantinescu Alexandru egaleaza pentru a doua oara ostilitatile. 2-2 scorul pauzei intr-o repriza de care pe care, o repriza pe contre, spectaculoasa.

Nu stim ce a fost la pauza in echipa F.C. Colentina dar cert este ca a doua repriza au cedat definitiv jocul, repriza apartinand in totalitate celor de la Vetlife. In minutul 29, Stanciulescu Ionut marcheaza golul care o aduce pe Vetlife in avantaj pe tabela, scor 3-2. Grecu Raphael face dubla in minutul 31 iar un minut mai tarziu acelasi lucru il face si Stanciulescu Ionut, scorul in acel moment fiind 5-2. Hattrick pentru Grecu Raphael in minutul 39 al partidei iar in ultima faza a meciului, Vetlife marcheaza golul de 7-2 prin Cazan Orlando. Un meci pierdut intr-o repriza de F.C. Colentina, echipa care probabil nu a putut duce meciul din punct de vedere fizic, pentru ca prima repriza au fost egalii celor de la Vetlife. 3 puncte pentru cei de la Vetlife intr-un meci care le confirma forma buna din ultima perioada.

Articole similare

Close