Articole

AC Militari invinge echipa F.C. Rezervele in Liga II Seria 1, cu scorul de 7-5, intr-un meci strans de la un capat la celalalt!

F.C. Rezervele, echipa de pe locul 15 in clasamentul Ligii a II a Seria 1, a intalnit aseara formatia de pe locul 5, AC Militari. Un test dificil pentru baietii de la Rezervele, in fata unei formatii bune a Seriei 2, o formatie insa fara prea mari sanse sa mai prinda un loc de promovare directa in Liga I. De vazut era daca AC Militari se putea incurca in acest meci, F.C. Rezervele, intr-o crestere de forma de la meci la meci.

Scorul a fost deschis in minutul 8, de AC Militari prin jucatorul lor, Bancu Ionut. Parvu Gabi face 2-0 in minutul 8, dar in minutul 10, Mic Dan reduce din diferenta pentru F.C. Rezervele. Minutul si golul, 3-1 se face in minutul 11, atunci cand Diniasi Alexandru marcheaza in poarta ceor de la F.C. Rezervele.  In faza imediat urmatoare, vine si replica formatiei aflata in dezavantaj, Sava Aurelian inscrie si incheie repriza la un gol in urma celor de la AC Militari.

In minutul 22 din actul secund, Vasiloaie Dragos egaleaza pentru F.C. Rezervele si meciul devenea din ce in ce mai interesant. AC Militari insista mai mult pe faza ofensiva si marcheaza doua goluri in minutele 26 si 27 prin Bancu Ionut si Belu Ionut, scorul devenind 5-3 dupa aceste goluri. 6-3 se face la reusita aceluiasi Belu Ionut din minutul 31, insa F.C. Rezervele nu cedeaza si inscrie prin Cojanu si Aurelian Sava, doua goluri in minutele 37 si 38, reusitele de 5-6. Semnul de intrebare legat de castigatoarea acestui meci se rezolva in minutul 39, atunci cand Turturea Andrei inscrie golul de 7-5, golul ce aduce linistea in tabara celor de la AC Militari, ei avand emotii pe final de meci.

O victorie muncita din greu in acest meci, impotriva unei replici bune data de F.C. Rezervele, o echipa incomoda a Ligii a II a Seria 1.

Articole similare

Close