ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OUT. Sporting câștigă și trece pe 2, după victoria clară în fața celor de la Piatră Albă!

FC Sporting București, avea joi de disputat un meci destul de important în economia clasamentului din Play-Out, împotriva celor de la Piatra Albă, formație ce se afla la 3 puncte în față. Cum golaverajul nu era o problemă pentru Sporting, o victorie era suficientă să facă rocada cu adversara din acest meci.

Sporting a debutat în acest joc cum nu se poate mai bine, cu un gol în chiar minutul 1, marcator Pană Alexandru. Ene Robert a majorat avantajul celor de la Sporting, prin reușita din minutul 7, un început de repriză foarte bun pentru gazde. Desprinderea la 3 goluri a venit în minutul 11, atunci când Marin Florin a marcat în poarta celor de la Piatra Albă, echipa ce nu avea răspuns la jocul celor de la Sporting. Cornel Comănescu a trezit puțin Piatra Albă, prin golul din minutul 12, iar speranțele începeau să prindă contur, atunci când în minutul 16, Daniel Craioveanu a înscris golul 2 pentru oaspeți. Un moment cheie a venit în minutul 17, la golul de 4-2 pentru Sporting, semnătura lui Mintjala George, semn că echipa nu a adormit definitiv. 4-2 a fost la fluierul celor 20 de minute, o repriză în care Sporting a dominat, dar scorul nu era unul liniștitor.

Repriza secundă a început tot cu gazdele în ofensivă, iar în minutul 22 acestia au dus scorul la 5-2, prin al doilea gol personal, marca Mintjala George. Lucrurile s-au limpezit definitiv, în minutul 30, când Buia Adrian a marcat pentru 6-2, iar soarta punctelor începea să devină din ce în ce mai clară. Piatra Albă a mai redus din diferență prin Dorin Dincă, în minutul 34, însă prea puțin pentru a mai pune reale probleme în acest meci. Până la final, Sporting a mai înscris de două ori, în minutele 39 și 40, iar victoria a fost și mai clară, 8-3.

Sporting a trecut pe 2 în Play-Out, iar acum continuă cursa pentru locul 1, la concurs cu FC Colentina și Piatra Albă.

Articole similare

Close