ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. ATVROM isi consolideaza pozitia de lider al Ligii 1. Victorie cu locul 5, Armata Salvarii!

In al doilea meci al zilei de joi, liderul ATVROM, a intalnit formatia de pe locul 5, Armata Salvarii. Liderul a aliniat la startul acestei partide doar 6 jucatori, insa jucatori ce puteau duce lejer un meci cap coada. De partea cealalta, Armata Salvarii a avut o prezenta destul de buna la teren, cu 9 jucatori gata sa puna probleme liderului la zi.

Armata Salvarii incepe bine partida, cu doua ocazii destul de bune de a marca, insa suturile nu au gasit plasa portii adverse. Putina lejeritate pe inceput de partida pentru ATVROM. Liderul a dat replica prin Popescu Eugen, sutul acestuia a zguduit bara, insa mingea nu a trecut de linia portii. Deschiderea de scor a venit in minutul 4, prin golul lui Ion Lucian. Acelasi jucator majoreaza avantajul liderului, in minutul 7. Scorul pauzei a fost stabilit in minutul 13, atunci cand ambele formatii reusesc sa marcheze cate un gol. ATVROM prin Alex Ionita, iar Armata Salvarii prin omul de gol, Serban Adrian. Un 3-1 destul de lejer pentru lider, insa cu destule ocazii si pentru Armata Salvarii.

Repriza a doua a adus spectacol pentru privitorul neutru. O repriza cu multe goluri din partea ambelor formatii. Jucatorii de la ATV isi regleaza suturile pe inceput de repriza secunda. Filip Nicusor o duce pe ATV la 4-1, in minutul 22, urmat de Ion Lucian in minutul 23. 5-1 iar de aici lucrurile erau destul de clare in privinta castigatoarei acestui meci. In minutul 25, Cojocaru Adrian a inscris pentru Armata Salvarii golul de 2-5. In minutul 28 ambele formatii marcheaza cate un gol, ATV prin Alex Ionita, Armata Salvarii prin Serban Adrian, parca o copie fidela a actiunilor petrecute in minutul 13. 6-3 si meciul era departe de a se incheia asa. Armata Salvarii a reusit sa inscrie in minutul 34, golul de 4-6, prin Tudor Dumitru. In minutul 35, doua goluri in doua faze consecutive, unul pentru Armata Salvarii, semnat Serban Adrian, respectiv Ovidiu Herea pentru ATVROM.

Un joc spectaculos, cu liderul tinand la distanta adversarul, insa cu destule goluri primite in acest joc. De notat este hattrick-ul lui Serban Adrian de la Armata Salvarii, de asemenea hattrick-ul lui Ion Lucian de la ATVROM. Doi jucatori cu evolutii foarte bune in acest meci. ATV se instaleaza deocamdata lejer pe prima pozitie cu aceste 3 puncte castigate.

Articole similare

Close