ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Retrospectivă Liga I Sud: Ce s-a întâmplat în etapa secundă a play-off-ului și a play-out-ului și cum arată clasamentele

Play-off-ul și play-out-ul Ligii I Sud ne-au adus în săptămâna 12-16 iunie câteva derby-uri incendiare din cadrul etapei a doua și numeroase evenimente notabile.

Primul meci al săptămânii din cadrul play-off-ului a fost cel de miercuri dintre Sălaj Boys și Ambianța Steaua.

Pe ultima poziție a play-off-ului înaintea acestei dispute, băieții din Sălaj au intrat mai deciși în teren și, după ce au condus la pauză cu 1-0, au dominat jocul și în mitanul secund și s-au impus cu 4-2, grație reușitelor semnate de Pădureanu Ciprian (2), Wicentovicz Bogdan și Ionică Cosmin.

Astfel, datorită acestui succes, Sălaj Boys face 14 puncte și urcă pe locul 5 în clasament, depășind-o pe Ambianța Steaua, care rămâne cu 12 puncte (vezi aici detalii despre acest meci).

Capul de afiș al serii de miercuri a fost derby-ul dintre liderul ATVROM și campioana sezonului regulat, Liverpool Team.

Disputa dintre cele două forțe ale Ligii I Sud a fost una pe cât de echilibrată și de spectaculoasă, pe atât de tensionată, atât în teren, cât și în afara lui.

Cele două formații au oferit un joc la cel mai înalt nivel, fiind din nou protagonistele unuia dintre cele mai frumoase meciuri ale sezonului, în care s-au întrecut în faze spectacol și ocazii de gol.

În final, derby-ul ATVROM vs Liverpool Team s-a încheiat nedecis, 1-1, iar lupta pentru titlu rămâne deschisă oricărui rezultat (vezi aici detalii despre acest meci).

Ultima dispută din etapa secundă a play-off-ului a fost cea dintre B&B și FC Berceni.

B&B s-a impus cu 2-1 pe teren, dar a pierdut la masa verde din cauza faptului că a utilizat în acest meci un jucător care nu avea dreptul să evolueze.

Clasamentul la zi al play-off-ului Ligii I Sud după disputarea a două runde poate fi consultat aici

În play-out, marți seara, la Plazza, s-au duelat două formații din afara podiumului, FC Colentina și FC Juve.

Băieții din Colentina s-au impus la limită, cu 3-2, după ce au condus cu 3-0, și încep să creadă tot mai mult în salvarea de la retrogradare (vezi aici detalii despre acest meci).

Ziua de miercuri ne-a adus alte două jocuri din play-out.

În primul meci, Chipita Stars a primit replica celor de la Real Rapid București, care nu au reușit să facă față ritmului de joc impus de adversari.

Chipita Stars a intrat în teren hotărâtă să obțină toate cele 3 puncte puse în joc, iar acest lucru s-a văzut din plin pe tabelă: a condus cu 2-0 la pauză și s-a impus în final cu 7-2 (vezi aici detalii despre acest meci).

În celălalt meci al serii din play-out-ul Ligii I Sud, s-au duelat liderul Fair Play și ocupanta poziției a treia, FC OSLM.

Prima repriză a fost una echilibrată, pe care FC OSLM a izbutit să și-o adjudece la limită, cu 2-1, însă băieții de la Fair Play s-au dezlănțuit în partea secundă și s-au impus în final cu un categoric 8-3 (vezi aici detalii despre acest meci).

Clasamentul la zi al play-out-ului Ligii I Sud după disputarea a două etape poate fi consultat aici

Articole similare

Close