ArticoleCupa Ligii

Martalogii Activi au pornit furtunos în Cupă! Set la unu aplicat lui Brotac Medical

Martalogii Activi au pornit extrem de hotărâți în Grupa F a Cupei Ligii, anunțându-se una dintre candidatele la primele trei locuri ale competiției, care asigură calificarea în Superliga Prieteniei 2016.

Vineri seară, pe terenul din Ghencea, Martalogii Activi au primit replica băieților de la Brotac Medical, pe care i-au învins categoric, cu scorul de 6-1, după ce la pauză situația a fost strânsă, iar Martalogii au condus doar cu 1-0.

Barabas Andrei și Calea Florin au semnat câte o dublă pentru Martalogii Activi, în timp ce Varlan Robert și Grădinaru Șerban au punctat câte o dată în poarta învinșilor.

De partea cealaltă, golul de onoare al celor de la Brotac Medical a fost înscris de Ion Lucian în repriza secundă, însă aceștia nu le-au putut pune prea mari probleme adversarilor din acest joc.

În urma acestui succes la scor de tenis, Martalogii Activi se instalează în fruntea Grupei F a Cupei Ligii, cu 3 puncte, la egalitate cu Brotac Medical, care are însă un golaveraj inferior și un meci mai mult disputat.

Articole similare

Close