ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Play-out Liga I Sud: FC Colentina și FC Juve nu au avut emoții în partidele cu Real Rapid București, respectiv Sjcam Romania

Etapa a șasea a play-out-ului Ligii I Sud a programat marți seara, pe terenul de la Plazza, două partide.

Ca și retrogradată după încheierea sezonului regulat, FC Colentina a confirmat forma excelentă arătată în play-out și în fața celor de la Real Rapid București, de care a trecut cu un categoric 9-4 (4-3 la pauză).

Autori ai câte unui hat-trick, Vasile Laurențiu și Stocheci Florin au fost principalele guri de tun din ofensiva băieților din Colentina, pentru care au mai punctat Florin Lazăr (2) și Ciobanu Marian, în vreme ce pentru învinși au înscris Stanciu Alexandru (2), Stanciu Marian și Ciuca Ilie.

Grație acestui succes, FC Colentina acumulează 14 puncte și iese din zona nisipurilor mișcătoare, ocupând poziția a cincea a clasamentului, în vreme ce Real Rapid București rămâne cu 8 puncte și se pregătește deja pentru duelurile din eșalonul secund.

În cealaltă dispută a serii din play-out-ul Ligii I Sud, FC Juve nu a avut emoții în fața celor de la Sjcam Romania, de care a trecut cu scorul de 7-2, după ce la pauză a condus cu 3-2 și a făcut o repriză secundă excelentă.

Tripla lui Harbuz Victor și dublele semnate de Rusu Răzvan și Marincea i-au adus lui FC Juve cele 3 puncte puse în joc, în timp ce reușitele de onoare al învinșilor au fost semnate de Turturea Andrei și Gutnic Daniel.

Datorită acestui succes, FC Juve acumulează 17 puncte și urcă pe poziția a treia a podiumului, în vreme ce Sjcam România rămâne cu 13 puncte, se află pe locul 6 și este tot mai amenințată de perspectiva retrogradării.

Articole similare

Close