Articole

Egal echitabil in partida West Boys – Vetlife, meci din Liga II Seria 1, scor 3-3!

Aseara, in Liga II Seria 1, West Boys, formatia aflata pe locul 9 in clasament, a intalnit echipa Vetlife, locul 6 inaintea acestei partide.

Partida a fost una extrem de stransa, ambele echipe controland cate una din cele doua reprize. Grecu Raphael deschide scorul pentru Vetlife, in minutul 7, iar in minutul 12 majoreaza avantajul la doua goluri diferenta. Dupa acest inceput bun de partida, jocul se aseaza iar baietii de la West Boys incep sa lege si ei cateva faze bune, una dintre ele fiind fructificata de Constantin. Avantaj minim pe tabela pentru Vetlife, a doua repriza se anunta una interesanta.

Imediat dupa inceputul actului secund, in minutul 22, Preda Catalin reuseste egalarea pentru West Boys, iar acestia isi continuau evolutia buna din finalul primei reprize. Grecu Raphael realizeaza un hattrick in minutul 34, iar cu 6 minute inaintea finalului de meci, Vetlife conducea cu 3-2. West Boys reuseste sa scoata un punct din acest meci, prin golul egalarii, venit din partea lui Vaduva Florin. Fluierul final aduce cate un punct fiecarei formatii, dupa un egal muncit de ambele echipe, un scor echitabil.

Articole similare

Close