ArticoleLiga 2

Victorie mare pentru „Cormorani”! Liverpool II s-a impus în derby-ul etapei din Liga a II-a Sud, împotriva celor de la FC Juve

Liverpool Team II și FC Juve au jucat vineri seară, pe terenul din Ghencea, derby-ul etapei din Liga a II-a a Zonei Sud.

Înaintea duelului direct, FC Juve era pe locul 3 în clasament, la trei puncte peste Liverpool Team II, ambele echipe având câte zece partide disputate.

Meciul din Ghencea a fost unul extrem de încins și de disputat, în final „Cormoranii” impunându-se cu 3-1, după ce au condus la pauză cu 2-0.

Același a fost scorul și la cartonașe galbene, Marcel Marin, Cosmin Dobre și Emil Dumitru fiind avertizați de la LFC 2, în timp ce, de la FC Juve, Moroșanu Robert a primit cartonașul galben.

„Cormoranii” au început excelent disputa din Ghencea, iar după cinci minute Bogdan Dumitru a modificat pentru prima dată tabela.

A urmat un sfert de oră fără gol marcat, pentru ca, cu trei minute înainte de pauză, Cosmin Dobre să dubleze avantajul băieților de la Liverpool, care au intrat la cabine cu 2-0.

FC Juve și-a adus aminte după pauză că vrea să promoveze în Liga I la finalul acestui sezon și a ieșit mai motivată de la cabine, reducând din diferență la patru minute de la reluare, prin Mantescu Costin.

„Cormoranii” nu s-au pierdut cu firea după golul primit și au reușit să își mențină avantajul până spre finalul partidei, pentru ca, în minutul 36, Emil Dumitru să le dea celor de la FC Juve lovitura decisivă: a punctat pentru 3-1 și a risipit orice emoție asupra învingătoarei din acest derby.

În urma acestei victorii, Liverpool Team II acumulează 25 de puncte și o egalează în clasament pe FC Juve, care rămâne pe poziția a treia în Liga a II-a Sud grație golaverajului mai bun.

Articole similare

Close