ArticoleLiga 2

FC Tunari trece la scor de FC Stejar, grație prestației de senzație reușite de atacantul Gheorghe Dan

FC Tunari a beneficiat luni seară, în duelul cu FC Stejar, de prestația unui jucător aflat într-o zi mare și s-a impus la scor în partida disputată pe terenul de la Dristor, izbutind astfel să urce până pe poziția secundă a clasamentului Ligii a II-a Seria 1.

FC Tunari a preluat repede inițiativa în meciul cu FC Stejar și la pauză avea un avans liniștitor de trei goluri, 4-1 fiind scorul primei părți.

În repriza secundă, băieții de la FC Stejar au încercat mai mult să se apropie de adversari, izbutind să marcheze de trei ori, însă tot cei de la FC Tunari au controlat jocul, reușind să mai înscrie de cinci ori și să își asigure un succes la scor, 9-4.

Învingătorii din această partidă au beneficiat de prestația unui jucător aflat într-o zi mare. Este vorba de atacantul Gheorghe Dan, care a înscris șase dintre golurile băieților de la FC Tunari.

Stan Aurel, cu o „dublă” și Spiridon Cristian au completat lista marcatorilor de la FC Tunari, în timp ce pentru FC Stejar au punctat Guiu Robert (3) și Țuțuianu Cătălin.

În urma acestui succes, FC Tunari urcă pe locul 2 în clasamentul Ligii a II-a Seria 1, cu 9 puncte strânse în patru etape.

De partea cealaltă, FC Stejar este pe poziția a cincea, cu 6 puncte acumulate în trei etape.

Articole similare

Close